Cârciumaru şi Călinoiu, la Comitetul Executiv Naţional al PSD

375

Florin Cârciumaru, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, alături de preşedintele executiv Ion Călinoiu, vor participa, joi, la Comitetul Executiv Naţional al PSD. Evenimentul se va desfăşura la Palatul Parlamentului din Bucureşti şi va reuni preşedinţi de consilii judeţene din ţară, şefi de organizaţii judeţene, primari de municipii-reşedinţă de judeţ şi alţi membri ai partidului.
“Joi, la Bucureşti, va avea loc Comitetul Executiv Naţional al PSD la care vor participa preşedinţi de organizaţii, de consilii judeţene, membri PSD şi aleşii care fac parte din Comitetul Executiv Naţional. De la Gorj, vor participa la eveniment preşedintele organizaţiei, Florin Cârciumaru, şi preşedintele executiv, Ion Călinoiu. În cadrul lucrărilor se va discuta despre reorganizarea departamentelor, strategiile partidului pentru alegerile locale şi cele parlamentare”, a declarat Anca Borduşanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.
Potrivit reprezentanţilor PSD Gorj, după reuniunea de la Bucureşti , se va organiza şi un Comitet Executiv Judeţean. Rolul acestuia va fi de a analiza şi reorganiza, acolo unde este cazul, organizaţiile locale ale partidului. “Ulterior, Comitetului Executiv Naţional, se va organiza şi Comitetul Executiv Judeţean, unde se va analiza activitatea organizaţiilor locale, se vor pune în discuţie reorganizări acolo unde este cazul, dar şi reconfirmări pe birourile locale”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.
Organizaţia judeţeană a PSD va începe din această lună pregătirile pentru alegerile locale de anul viitor, scopul fiind câştigarea acestora în cât mai multe localităţi din Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here