Cârciumaru întruneşte CEx-ul PSD Gorj în teritoriu

324

Vinerea trecută, membrii Biroului Permanent Judeţean al Partidului Social Democrat Gorj s-au întrunit în şedinţă, la aceasta participând şi senatorul Florin Cârciumaru, preşedinte al organizaţiei judeţene al partidului.

În urma întrunirii, au fost luate decizii la nivelul structurii judeţene a PSD menite să vină în sprijinul cetăţenilor din întreg judeţul, precum şi al primarilor gorjeni.
„Vineri, ne-am întrunit într-un Birou Permanent Judeţean din care fac parte conducerea organizaţiei, vicepreşedinţii, secretarul general şi cel adjunct. Am discutat acolo despre mai multe aspecte care ţin de organizarea noastră internă pe parcursul anului 2018. Domnul preşedinte Florin Cârciumaru a venit cu propunerea ca din două în două săptămâni să ne întrunim în acest BPJ şi o dată pe lună să convocăm Comitetul Executiv Judeţean care are în componenţă circa 120 de persoane, cu toţii membri de partid. S-a propus şi s-a votat ca acest Comitet Executiv Judeţean să fie întrunit în teritoriu. Următorul Comitet ne propunem să îl organizăm în municipiul Motru urmând ca celelalte să fie stabilite pe parcursul anului, dar în niciun caz aceste întâlniri de lucru extinse să se organizeze în Târgu Jiu, ci în mai multe localităţi din judeţul Gorj. De asemenea, colegii noştri parlamentari şi-au propus ca în 2018 să reia deplasările în teritoriu. Anul trecut, parlamentarii noştri, deputaţii şi domnul senator au mers în mai multe localităţi din judeţul Gorj, ne-am întâlnit în şedinţe regionale. Ne dorim ca în continuare să putem prelua necesităţile, nevoile pe care cetăţenii judeţului Gorj, pe care colegii noştri primari şi, mai mult decât atât, şi ceilalţi primari din alte structuri politice să ne expună problemele pe care le au în vederea încercării soluţionării lor. Putem spune că aceste prime întâlniri pe care le-am ţinut anul trecut s-au şi materializat. Vorbim aici despre regimul silvic, sănătate, învăţământ pentru că sunt o serie de modificări legislative care au avut loc cu ajutorul colegilor parlamentari. Ne dorim ca şi în 2018 să facem la fel, să preluăm aceste probleme pe care primarii, consilierii locali, cetăţenii de rând le au, în vederea soluţionării lor. De asemenea, ne-am propus să ne întâlnim cu reprezentanţii din minerit şi energie, cu cei din sistemul de sănătate, din învăţământ, pentru că ştim că sunt o serie de probleme în aceste domenii de activitate, iar implicarea parlamentarilor, în primul rând, ar rezolva o parte din aceste probleme, şi în al doilea rând considerăm că sunt domenii de activitate care au impact foarte mare în comunitatea noastră”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Borduşanu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here