Cârciumaru îl susţine pe Călinoiu la conducerea Regiunii Oltenia

217

Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu, a declarat presei gorjene că îl susţine pe Ion Călinoiu – şeful Consiliului Judeţean Gorj pentru preşedinţia Regiunii Oltenia. În opinia edilului, Călinoiu are o mare experienţă, dar şi dar şi calităţile necesare pentru a conduce regiunea.

Regiunea Oltenia, din care va face parte şi judeţul nostru, va avea capitala la Craiova. Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu spune că era normal ca cel mai mare oraş să devină capitală administrativă, precizând, însă, că anumite activităţi vor fi coordinate şi de la Târgu-Jiu. „Dacă suntem realişti, nici nu se putea ca Târgu-Jiul să fie capitala regiunii Oltenia. Cum este şi normal, capitala administrativă va fi la oraşul cel mai mare din regiunea noastră, în speţă Craiova. Nu trebuie să fim supăraţi pentru că în Târgu-Jiu, Slatina, Severin vor exista, de asemenea, mici capitale, în sensul că anumite activităţi vor avea coordonarea directă din oraşele unde activitatea respectivă are ponderea mai mare”, a explicat edilul Florin Cârciumaru.

Călinoiu, susţinut pentru şefia Olteniei
Cât priveşte conducerea Regiunii Olteniei, pentru desemnarea acesteia se vor organiza alegeri. În opinia primarului Florin Cârciumaru, cel mai potrivit pentru a ocupa funcţia de preşedinte al regiunii este actualul şef al Consiliului Judeţean Gorj: Ion Călinoiu. „L-am susţinut şi îl susţin pe domnul Ion Călinoiu pentru că are cea mai mare experienţă în domeniul administrativ dintre toţi preşedinţii de consilii judeţene. Din punctul meu de vedere, are calităţile necesare pentru a coordona o activitate de preşedinte de regiune”, a mărturisit Florin Cârciumaru, edilul municipiului Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here