Cârciumaru i-a luat la ture pe Nădrag şi Paraschiv: “Nu îmi forţaţi mie mâna..”

391

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, nu se lasă influenţat de reprezentanţii PNL Gorj care vor să grăbească numirea în funcţia de viceprimar a lui Mihai Paraschiv. Mai mult, Cârciumaru s-a arătat ieri revoltat de încercările lui Paraschiv şi Matei Nădrag de a discuta cu edilul local despre acest lucru, primarul declarându-le răspicat, înainte de şedinţa de Consiliu Local, celor doi că nu îi pot forţa mâna să numească mai repede viceprimarul.

Cârciumaru nu pune viceprimarul dorit de PNL deoarece Paraschiv încă are probleme nerezolvate cu legea. Cel puţin asta a dat de înţeles ieşirea nervoasă a primarului Florin Cârciumaru înainte de şedinţa de Consiliu Municipal de ieri când nu a vrut să stea la discuţii cu consilierii liberali, Mihai Parschiv şi Matei Nădrag, care încercau să îl abordeze pe edilul local în privinţa numirii amânate a viceprimarului. Cârciumaru le-a spus celor doi, pe holul instituţiei publice, că nu ei vor decide când va numi Consiliu Local viceprimarul, edilul spunând chiar următoarele: “nu îmi forţaţi mie mâna..”. Şeful administraţiei municipale a intrat apoi nervos în sala de Consiliu, cu cei doi după el, nemaistând la discuţii, asta după ce i-a făcut pe cei doi liberali cu ou şi cu oţet.
Întrebat de ce nu a fost numit viceprimar în şedinţa de ieri, Paraschiv a declarat: “sunt motive independente de voinţa mea. Din câte ştiu propunerea partidului a rămas aceeaşi”.
Cu toate acestea, Cârciumaru a cerut, însă, PNL să facă o altă propunere pentru postul de viceprimar de Târgu-Jiu, altul decât Paraschiv.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here