Cârciumaru crede în revenirea pandurilor

240

Pandurii este fără victorie în cele trei partide disputate în acest an, iar dacă adăugăm și eșecul din ultimul meci din 2013, echipa gorjeană adună patru meciuri din care a obținut un singur punct și în care a marcat un singur gol. Cu toate acestea, primarul Florin Cârciumaru este optimist și vede echipa din nou participând în cupele europene.

“Am văzut la ultima etapă că echipa intră în formă. Eu am încredere că vom juca în cupele europene. Sunt patru meciuri la rând fără victorie? Se mai întâmplă în lumea fotbalului. Lui Pustai nu i s-a mai întâmplat la Târgu Jiu, dar la Mediaș i s-a mai întâmplat. Să fim optimiști, spargem gheața cu Chiajna. Nu ne gândim decât la o victorie la meciul de acasă cu Concordia”, a declarat Cârciumaru comentând actuala situație sportivă a Pandurilor.
Înaintea meciului cu Concordia, Pandurii a căzut pe locul 6 în Liga 1, poziție ocupată în acest sezon pentru a treia oară, în alte două rânduri fiind pe poziții inferioare celei pe care se află în prezent, pe locul 7 după etapa a 4-a și pe locul 9 după cea de-a 5-a.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here