Cârciumaru aştepta mai demult demisia lui Condescu

230

Edilul municipiului, Florin Cârciumaru, membru în Adunarea Generală a Acţionarilor de la clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu, crede că decizia lui Marin Condescu de a renunţa la funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului trebuia luată mai demult, luând în considerare tensiunile care s-au creat între club şi acţionari. Cârciumaru s-a arătat de părere şi că decizia demisiei lui Marin Condescu este una utilă, favorabilă evoluţiei echipei de fotbal.

“Consider că acest lucru trebuia făcut mai demult, dacă ţinem cont de atmosfera apăsătoare din jurul echipei, dacă ţinem cont de tensiunile create în jurul acesteia în ceea ce priveşte relaţia cu principalii acţionari. Este un pas util pentru ca activitatea să intre în normalitate. Cel mai potrivit pentru a duce mai departe funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie este Eugen Pârvulescu. Este omul care poate să obţină performanţa pe care a obţinut-o echipa în perioada anterioară. Va primi tot sprijinul din partea acţionarilor de la Clubul Pandurii. A acceptat funcţia respectivă, înainte de a fi de acord cu retragerea lui Marin Condescu, am avut o discuţie la telefon cu Eugen Pârvulescu, care şi-a dat acceptul să preia această funcţie”, a spus Cârciumaru.

Pârvulescu vrea audit
Eugen Pârvulescu, cel care a ocupat funcţia de preşedinte executiv al clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului, după ce Marin Condescu a anunţat, sâmbătă, retragerea din această funcţie. Pârvulescu a declarat luni că, după ce Adunarea Generală a Acţionarilor va lua act de demisia lui Marin Condescu din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Pandurii Târgu Jiu, dar şi după efectuarea unui audit, va prelua cu acte în regulă clubul. “Sunt informat de către domnul primar Florin Cârciumaru şi chiar de domnul Condescu, m-au sunat sâmbătă şi mi-au spus că începând de sâmbătă sunt preşedintele Pandurii Tâgu-Jiu. Este o onoare pentru mine şi mă bucur, pentru că înseamnă că munca depusă de mine în cei patru ani de când sunt la Târgu-Jiu a fost apreciată. Sunt sigur că va urma o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor, o şedinţă a Consiliului de Administraţie, se va face şi un audit la club, după care voi prelua cu acte în regulă clubul”, a declarat acesta.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here