Cârciumaru anunţă analize a rezultatelor pe fiecare secţie de vot

279

Florin Cârciumaru, şeful PSD Gorj, s-a declarat ieri mulţumit de rezultatele obţinute la nivel de judeţ după primul tur al alegerilor. În opinia sa rezultatul obţinut ar scoate în evidenţă buna organizare şi efortul depus de toţi cei implicaţi în campania electorală. Organizaţiile PSD vor fi însă supuse unor analize interne mai ales unde PSD a obţinut un procentaj mai mic, pentru ca în turul II scorul din zonele respective să fie mai mare.

“Rezultatul obţinut de Alianţa PSD-UNPR-PC este unul bun. Scoate în evidenţă buna organizare şi efortul depus de toţi cei implicaţi în campania electorală pentru turul I, vom face o analiză amănunţită pe secţie de vot, pe fiecare organizaţie în parte şi acolo unde am obţinut voturi mai puţine vedem ce este de făcut ca să câştigăm la un procent mai mare în turul II. Sunt câteva organizaţii care au câştigat la un procent de peste 60%, nu am pierdut decât în trei organizaţii – Rovinari, Novaci şi Câlnic, pierderile procentuale nu sunt mari. În momentul în care vom avea situaţia finală după o analiză foarte atentă, în turul II vom câştiga sigur şi în localităţile respective. Sunt foarte mulţumit şi de rezultatul obţinut în municipiul Târgu-Jiu”, a spus Florin Cârciumaru.

Încep negocierile!
Şeful PSD Gorj a specificat însă că zilele următoare reprezentanţii conducerii PSD vor începe discuţiile cu candidaţii şi formaţiunile politice care nu au intrat în turul II pentru o eventuală susţinere a lui Victor Ponta. “Noi vom începe discuţiile cu alianţele de stânga, PP-DD, Teodor Meleşcanu, Gheorghe Dudău, Partidul România Mare, în niciun caz nu vom discuta cu ACL şi PMP. Vrem să discutăm cu cei care vor să vină către alianţa PSD-UNPR-PC”, a mai spus Florin Cârciumaru.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here