Cârciumaru a invitat vârstnicii la fasole şi cârnaţi

114

pensionari 1 dec (2)Persoanele în vârstă din municipiul nostru sunt aşteptate şi în acest an la petrecerea organizată cu ocazia Marii Uniri, de către autorităţile locale. Invitaţia le-a făcut-o însuşi primarul Florin Cârciumaru.

Edilul municipiului Târgu-Jiu a profitat de prezenţa sa la un eveniment organizat de Liga Pensionarilor din Judeţul Gorj pentru a-i invita pe aceştia la manifestările derulate cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar şi la masa tradiţională a acelei sărbători. „Vă aşteptăm pe 1 decembrie Piaţa Prefecturii, vă aşteptăm la masa tradiţională cu fasole şi cârnaţi şi un pahar de vin fiert. Şi începând cu Sfântul Nicolae, vă aştept la multe acţiuni şi manifestări dedicate Sărbătorilor de Iarnă”, a pensionari 1 dec (1)transmis Florin Cârciumaru.

Totodată, cu aceeaşi ocazie, primarul municipiului Târgu-Jiu le-a spus pensionarilor că autorităţile locale vor organiza şi alte evenimente, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, dar şi pe parcursul anului viitor. „Ţin să vă anunţ că în perioada care urmează, prin Direcţia de Protecţie Socială am organizat şi vom organiza foarte multe evenimente pentru pensionari în perioada Crăciunului şi în perioada anului viitor”, a spus Florin Cârciumaru, edilul municipiului Târgu-Jiu.

Astfel, vârstnicii sunt aşteptaţi cu drag la manifestările şi masa tradiţională de 1 Decembrie, ocazie cu care vor mai socializa şi se vor simţi bine împreună.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here