Cârciumaru: “După declaraţiile mele Antonescu şi-a schimbat poziţia faţă de Ponta”

365

Declaraţiile publice ale şefului PSD Gorj au efect la nivel de USL la Bucureşti. Cel puţin asta susţine Florin Cârciumaru, ale cărui nemulţumiri, au ajuns şi până la urechile şefului PNL care şi-ar fi schimbat, rapid, atitudinea faţă de premierul Victor Ponta, deputat de Gorj.

Derapajele verbale ale lui Crin Antonescu s-au redresat, cel puţin asta a văzut Cârciumaru în atitudinea afişată de şeful PNL la instalarea ministrului Justiţiei, lucru care l-a făcut mândru. Cârciumaru a declarat recent că atitudinea lui Antonescu afişată faţă de Ponta îi va determina pe pesedişti să nu-l voteze pentru preşedinţie. Acum însă, urmare a schimbării lui Crin, Cârciumaru a revenit şi el la sentimente mai bune.
“PSD Gorj îl va susţine pe Antonescu la preşedinţie, numai că, prin intervenţia mea, am vrut să trag un semnal de alarmă care să ajungă şi la urechile domnului Antonescu. Asta pentru că eu trăiesc în Târgu-Jiu, în judeţul Gorj, şi am văzut că, pe fondul declaraţiilor făcute de Crin, în rândul membrilor PSD a început să fie o nelinişte. În sensul că ei nu sunt de acord cu declaraţiile pe care le face Antonescu, ca partener al lui Ponta, la adresa premierului”, a declarat Florin Cârciumaru. Şeful PSD Gorj se simte chiar mândru că cele spuse de el s-au înţeles la centrul USL. “Eu nu am făcut altceva decât să transmit un mesaj care a venit din rândul membrilor PSD, pentru că oamenii începuseră să vină către mine cu următorul mesaj: domnule primar noi suntem nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă la nivel declarativ şi dacă ne spuneţi dumneavoastră să nu îl votăm pe Crin la preşedinţie noi nu îl votăm, dacă se merge pe această linie. Cred că lucrurile se vor rezolva mai ales că Ponta a declarat că îl susţine pe Crin, deşi cel din urmă nu a fost la fel de corect în declaraţii”, a menţionat Cârciumaru.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here