Caravana „locurilor de muncă”, la dispoziţia gorjenilor

117

Cetăţenii din Roşia de Amaradia, Bengeşti-Ciocadia şi Cruşeţ vor putea în perioadă următoare să îşi găsească un loc de muncă cu ajutorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj. Asta pentru că o caravană a AJOFM va străbate localităţile amintite pentru a prezenta cetăţenilor locurile de muncă disponibile la acel moment.

O caravană a AJOFM Gorj va străbate localităţile judeţului pentru a prezenta cetăţenilor serviciile pe care le oferă în mod gratuit şi de care pot beneficia cei care nu au un loc de muncă. “Pentru luna februarie avem programat pe data de 28 acţiunea de tip caravana ocupării locurilor de muncă, la Roşia de Amaradia. Am discutat deja cu primarul localităţii Liviu Cotojman despre acest lucru. Acţiunea este organizată pentru persoanele care beneficiază de ajutor social, persoanele care nu au un loc de muncă. Le vom prezenta serviciile pe care le oferim în mod gratuit tuturor persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Le vom prezenta locurile de muncă vacante în baza noastră de date valabile la data respectivă de asemenea cursurile de formare profesională pe care noi le organizăm şi nu în ultimul rând vom contacta agenţii economici din zonă care au locuri de muncă vacante să fie prezenţi la această acţiune”, a precizat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.
Acţiunea, organizată de AJOFM urmăreşte angajarea persoanelor aflate în căutarea unui job. Conducerea instituţiei spune că pentru luna martie au programat acţiunea la Bengeşti-Ciocadia iar pentru luna aprilie în localitatea Cruşeţ însă este posibil ca aceste date să fie schimbate ca urmare a discuţiilor pe care le va avea Chiriac cu primăriile respective. Iar în momentul în care se va modifica ceva în planul de acţiune reprezentanţii instituţiei vor avea grijă să informeze din timp pentru a ştii cetăţenii.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here