Caramitru și Mălăele, spectacol în Parcul Coloana Infinitului

1024

Două nume mari ale teatrului românesc, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, vor fi prezenți, luna aceasta, la Târgu-Jiu, cu un spectacol de excepție ce va marca finalul stagiunii estivale a Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu”. Biletele se găsesc la Agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.

Spectacolul ,,Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele”, ce se va desfășura în data de 25 septembrie, în Parcul Coloana Infinitului, începând cu ora 19.00. Locația a fost aleasă tocmai pentru a permite unui număr cât mai mare de iubitori de teatru să-i vadă pe cei doi maeștri. ,,Închiderea de stagiune este pentru noi unul dintre cele mai importante evenimente, poate la fel de important cum a fost și cel de deschidere a stagiunii estivale, cu concertul lui Nicu Alifantis, și aici mă refer la spectacolul ,,Caramitru-Mălăele, câte-n lună și în stele”, spectacol care se va desfășura pe data de 25 septembrie, de la ora 19.00, în Parcul Coloanei Fără de Sfârșit. Și mai important decât acest spectacol va fi evenimentul care îl va precede: o expoziție aniversară – 50 de ani de la prima expoziție grafică a maestrului Horațiu Mălăele, care se va desfășura în același loc în care a și debutat ca și artist plastic și anume aici, la Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu”. Rămâne să stabilim detaliile, să vedem cum este mai bine; dacă măsurile și normele ne vor da voie poate că expoziția va avea loc în interiorul acestei clădiri, dacă nu, cu siguranță, vom găsi o soluție prin care să expunem lucrările în afara teatrului, de-a lungul și de-a latul clădirii noastre. Biletele au fost puse deja în vânzare, atât la Casa de bilete a teatrului, cât și pe www.tomtix.ro. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Sunt convins că va fi cerere destul de substanțială. Tocmai de aceea am luat această decizie, ca spectacolul să se desfășoare la Coloană. În cazul în care vremea ne joacă feste, sperăm să-l putem reprograma, dar vremea, până acum, a ținut cu noi”, a declarat Cosmin Brehuță, managerul Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu”. Despre spectacolul ,,Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele” s-a spus că este ,,o excelentă provocare pentru doi maeștri rostitori de versuri, eleganți și inteligenți, care explorează cu umor subtilități ale minții și colțuri secrete ale sufletului. Caramitru recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și ingeniozitate, răspunsuri pe măsura unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și plin de umor – demonstrații de virtuozitate într-un duel de vorbe ai cărui martori sunt adesea Shakespeare, Topârceanu sau Nichita”.

,,Regatul femeilor” și ,,Un bărbat și mai multe femei”, în weekend, la Teatrul de Vară
Reamintim că, până la spectacolul din 25 septembrie, Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” a mai pregătit alte două evenimente pentru iubitorii de teatru.
Este vorba despre două spectacole puse în scenă de actori din Giurgiu și Deva. ,,Sâmbătă, ne vom întâlni cu colegii de la Teatrul ,,Tudor Vianu” din Giurgiu, cu ,,Regatul femeilor”, un spectacol foarte interesant pentru public și special conceput pentru aer liber, iar duminică, cu colegii de la Teatrul din Deva, cu spectacolul ,,Un bărbat și mai multe femei”. Ambele spectacole vor fi de la ora 19.00 și beneficiază, așa cum v-am obișnuit, de intrare gratuită”, a precizat managerul Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu”.
ROXANA LUPU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here