Capturi record, adrenalină, premii peste premii și distracție maximă, de Zilele Orașului Turceni

504

Autoritățile locale din Turceni au oferit senzații tari, la acest final de săptămână, cetățenilor orașului, de ziua localității, manifestările fiind adresate atât celor mici, cât și adolescenților, dar și celor mari.

Din programul manifestărilor nu au lipsit astfel concursul de talente pentru cei mici, în localitate fiind organizat un concurs de Tip-Top Mini-top, un Festival de muzică populară pentru copii și tineret, un concurs interjudețean demonstrativ de karting, un concurs de pescuit organizat la Murgești și un spectacol cu artiști renumiți cu care s-au încheiat Zilele Orașului Turceni. Toți cei implicați în manifestările din program au fost răsplătiți de autorități, primarul Cristina Cilibiu oferind cu generozitate diplome și premii cetățenilor care au dorit să participe la concursurile programate pe parcursul celor două zile de sărbătoare. Copiii au fost primii felicitați de primarul localității, apoi a venit rândul tinerilor și în final cel al participanților la concursul de pescuit. Capturi record s-au prins și de data aceasta, un crap de 6,2 kg fiind primul scos din apă, fiind urmat de prinderea unui ton de 5.9 kg și de capturarea unui crap românesc la 5.2 kg.

Autoritățile au stabilit și activități noi, fiind vorba de tir cu arcul, escaladă, costume sumo și bubble football, toate acestea fiind organizate pe stadionul orășenesc din Turceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here