Capotă nu participă la concursul pentru șefia SJU Gorj: “Dețin o funcție de conducere și nu vreau alta. Fac echipă cu Tătaru!”

366

Gigel Capotă, directorul financiar-contabil al Spitalului Județean de Urgență(SJU) Târgu-Jiu, nu vrea să candideze pentru postul de manager al unității medicale, ce va deveni vacant peste trei luni de zile, în prezent acesta fiind ocupat în interimat de Tiberiu Tătaru. Acesta motivează că are deja o funcție de conducere și că își dorește să facă echipă, în continuare, cu actualul manager al SJU. Afirmația lui Capotă survine după ce respectivul director a participat, în iulie, la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Deva, pe care nu l-a promovat.
Tătaru nu va avea concurență pentru funcția de manager al SJU Târgu-Jiu, cel puțin nu din partea directorului financiar-contabil Gigel Capotă.
Respectivul subaltern al managerului spune asta, întrebat fiind dacă va candida pentru postul de conducere ce va fi scos la concurs de Consiliul Județean Gorj, pe la finalul acestui an.
“Eu am o funcție de conducere deja și nu vreau alta. Mă înțeleg bine cu actualul manager Tătaru, suntem o echipă bună, și vreau să continuăm în această formulă. Nu voi participa la viitorul concurs”, a declarat Gigel Capotă.
Tătaru, numit interimar pentru trei luni în funcția de manager, la finalul mandatului de 3 ani de zile, nu va fi lipsit însă de concurență la viitorul concurs. În unitatea medicală se vehiculează că doctorii Gheorghe Neață și Vasile Stănculete ar fi interesați de acest post, urmând să participe la viitorul concurs.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here