Căpitanul echipei CS Jiul Rovinari 2016, concurent la Puterea Dragostei-sezonul 2! Vrea să o cucerească pe Ela

2685

Gabriel Alexandru Vasiliu din Rovinari este ultima apariție în Casa băieților de la cunoscutul show de televiziune de la Kanal D, Puterea Dragostei. Șarmantul Gabi a rupt inimile fetelor din Gorj, acesta fiind căpitanul iubitei echipe de fotbal din localitatea sa-CS Jiul Rovinari, dar a decis să intre în această emisiune filmată în Turcia, la Istanbul, pentru a o cuceri pe bruneta Ela. Gorjeanul, cu o alură de sportiv, atletic, zâmbitor, încrezător în șansele sale, a reușit să câștige simpatia atât a băieților, cât și a fetelor din concurs. Fotbalistul a fost nevoit să-și întrerupă deocamdată activitatea fotbalistică prestată, la echipa din Rovinari, el venind prin contract de la Horezu, pe timpul shwo-ului televizat.

Gabi Vasiliu este pasionat de fotbal de la vârsta de 6 ani.
Părinții acestuia, tatăl miner la CEO-SE Rovinari, iar mama agent de pază, au făcut imposibilul pentru a-i asigura băiatului cele necesare practicării acestui sport de performanță.
Efectele s-au văzut încă de mic, acesta absolvind Liceul Sportiv din Târgu-Jiu, jucând la Pandurii și în echipe din liga a doua și a treia.
Părinții spun că Gabi a fost un copil cuminte, ascultător și respectuos, acesta locuind acum în Rovinari, aproape de familie, în locuința proprie, achiziționată din munca sa sportivă de la vârsta de 20 de ani.
Tânărul de 23 de ani este un exemplu că sportul poate aduce satisfacții.
Mama fotbalistului, mândră de fiul său, spune însă că Gabi nu a avut noroc în dragoste, motiv pentru care își dorește să-și găsească marea dragoste în emisiunea Puterea Dragostei.
Gabi Vasiliu se află în Turcia de săptămâna trecută, acesta neintrând în conflictele din casă.
Fotbalistul s-a împrietenit cu Livian, concurent apreciat în casă de la Cluj, cu care a ieșit în oraș, fiind prezentat de acesta pe canalul său de Youtube.
Părinții tânărului spun că acesta este pasionat de mașini, de hainele frumoase și face sport, lucru care s-a imprimat pe corpul său atletic. Mama tânărului a realizat un grup de susținere pentru Gabi, deoarece acesta are nevoie de voturile telespectatorilor pentru a rămâne cât mai mult în concurs.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here