Căpitan nou pe „nava Dobriţa”

236

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” are un nou manager, începând din data de 15 aprilie. Este vorba despre Cornel Fîcea, fostul şef al Serviciului Aprovizionare, Achiziţii Publice, Contractare, Transport, Întreţinere, PSI, Protecţia Muncii şi a Mediului. Acesta spune că este onorat de încrederea pe care i-a acordat-o conducerea Consiliului Judeţean şi că va depune eforturi pentru a continua proiectele începute şi chiar va demara unele noi.

Numirea lui Tiberiu Tătaru în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a adus schimbări şi la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Runcu. Astfel, Consiliul Judeţean l-a numit manager interimar pe Cornel Fîcea. „Îi încetează activitatea acolo şi este numit de astăzi manager interimar aici. La Dobriţa este numit manager interimar colegul lui, ce se ocupa cu Serviciul Achiziţii, domnul Cornel Fîcea. La Dobriţa s-a făcut o echipă cu oameni adevăraţi pentru un management performant, ceea ce s-a şi demonstrat. Oricare de acolo, fie că e Ciochină, fie că e Fîcea, e pregătit să preia activitatea de organizare a activităţii şi buna funcţionare a spitalului de la Dobriţa”, a confirmat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Un economist, noul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie
Cornel Fîcea este angajatul Spitalului de Pneumoftiziologie din anul 2010. Şi-a început activitatea ca economist, fiind promovat pe postul de şef Serviciu Achiziţii Publice. „Începând cu data de astăzi, 15 aprilie 2014, prin numirea domnului Tiberiu Tătaru manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, implicit am fost eu numit manager la Spitalul de Pneumoftiziologie. Mă onorează încrederea pe care mi-a acordat-o conducerea Consiliului Judeţean şi îi asigur că voi depune eforturi împreună cu echipa de aici în sensul creşterii competitivităţii şi a calităţii serviciilor medicale, precum şi diversificarea acestora”, a mărturisit Cornel Fîcea, managerul interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
În locul lui Fîcea, la Serviciul Achiziţii  rămâne Camelia Toader. „Eu lucrez aici din 2010; m-am angajat pe un post de economist şi am fost promovat şef Serviciu Aprovizionare, Achiziţii Publice, Contractare, Transport, Întreţinere, PSI, Protecţia Muncii şi a Mediului. Odată cu numirea în funcţia de manager interimar, în locul meu va rămâne şef serviciu Camelia Toader; îi voi acorda sprijinul meu şi sunt convins că se va descurca”, a confirmat Fîcea. Deocamdată nu se ştie când va fi organizat concurs pentru ocuparea postului de manager. Cornel Fîcea, managerul interimar, este convins că se va descurca în noua funcţie şi este pregătit să continue proiectele care se află în curs de derulare şi chiar va începe unele noi.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here