Cantonament reuşit! Răducan se felicită că a apelat la Grigoraş

323

Pandurii s-au impus în ultimul meci de verificare de pe pământ sloven. Echipa noastră a trecut cu 2-1 în jocul cu formaţia ucraineană Volyn Lutsk , disputat pe terenul din Gornja Radgona. Golurile trupei antrenate de Grigoraş au fost marcate de Valentin Munteanu în minutele 72 şi 82. Pandurii Tg-Jiu a susținut în acest stagiu de pregătire alte trei jocuri amicale şi a terminat neînvinsă: 0-0 cu NK Osijek , 1-1 cu Dinamo Zagreb şi 4-2 cu Steaua Roşie Belgrad.
În opinia lui Narcis Rărucan, numirea lui Petre Grigoraş a liniştit apele la echipă: “Suntem pe drumul cel bun. Petre Grigoraş a fost primit foarte bine încă de la primul antrenament, numirea sa a fost o decizie foarte bună. De altfel, evoluţiile băieţilor la antrenament, şi mai ales la meciuri, îmi confirmă acest lucru. Suntem probabil singura echipă din România care a întâlnit două campioane mari din Europa de Est şi ne-am descurcat extrem de bine. Salutară cred că a fost şi decizia de a lua mulţi jucători de la Centrul de Copii şi Juniori pentru că, cel puţin la meciul cu Steaua Roşie Belgrad, au fost protagoniştii partidei. Efectiv băieţii au făcut senzaţie, ţinând cont că am jucat cu o echipă care peste câteva zile debutează în Champions League. Starea de spirit este bună, a venit un psiholog foarte bun în persoana lui Grigoraş. Lucrurile au fost stabile din punctul acesta de vedere în cantonament”.
Un alt fotbalist care a mai lucrat cu Petre Grigoraş, Dan Nistor, este de aceeaşi părere: “E bine pentru mine şi pentru echipă. L-am mai avut antrenor, Grigoraş este un om extraordinar şi un antrenor foarte bun. Sperăm să facem o figură frumoasă, cum am făcut şi acum 3-4 ani şi de ce nu să ajungem din nou în grupele Europa League”.
Jucătorii se vor reuni marți, 12 iulie, la Tg-Jiu pentru a relua pregătirea. La finalul săptămânii viitoare, Pandurii va susține un ultim meci de verificare înaintea debutului în noul sezon, cu CSM Rm. Vâlcea.
Cătălin Pasăre

1 COMENTARIU

  1. Sa nu se mai felicite Raducanu si sa se laude ca l-a adus el pe Grigoras ca el cauta antrenor strain cand Condescu cu Carciumaru discutau deja cu Grigoras sa vina la echipa.Mai taiatii elanul la smecherul asta de Dorobanti ca nu stie nici pe ce lume e, stie doar sa ia bani9 multi de la Pandurii.Pai daca e criza sa fie si pentru el nu el sa ia cu zecile de mii de euro de la un club sarac!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here