Cântăreaţa Narcisa Suciu, din nou la Târgu-Jiu

511

narcisa suciu facuta de mineArtista băimăreancă Narcisa Suciu le-a mai făcut încă o vizită târgujienilor, fiind invitată să cânte pentru aceştia cu ocazia Zilei Naţionale a României. Acesta a cântat numeroase melodii pe scena amplasată în Piaţa Prefecturii din

Târgu-Jiu, fiind ascultată, iar melodiile fiindu-i fredonate de aproape o mie de cetăţeni. Grupul acesteia din faţa scenei era format în majoritate de femei care veniseră împreună cu proprii copii să-i asculte minunatele colinde. Narcisa Suciu a mai fost prezentă de câteva ori la Târgu-Jiu fiind extrem de mulţumită de publicul gorjean, care încă mai apreciază muzica de calitate.

De aproape 10 ani, cântăreaţa este vegetariană convinsă, regim alimentar pe care l-a adoptat şi fiica sa, Daria. Printre premiile pe care aceasta le-a obţinut se numără: Trofeul Ursuleţul de Aur – Baia Mare (1991); Trofeul Floare de Colţ – Cluj (1992); Premiul I la Festivalurile de Muzică Pop de la Iaşi şi Alexandria (1995); Premiul III la Cerbul De Aur (1997); Trofeul Festivalului Cântecului de Dragoste cu piesa „Poate Tu, Poate Eu” (2002); Trofeul pentru „Cea Mai Bună Voce Feminină” la Festivalul ”Celor 3 Mari” (Varna, 2003).
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here