Căni din silicon pentru bebeluși și alte produse de diversificare de la Little Prints

676

Perioada de diversificare este una destul de stresantă pentru părinți asta pentru că încep să își pună tot felul de întrebări la care nu le știu încă răspunsul. Una dintre marile nedumeriri ale părinților este dacă cel mic va accepta diversificarea. Apoi se întreabă ce comportament să adopte, cum să se comporte cu cel mic dacă refuză mâncarea, ce trucuri să folosească și așa mai departe. Astfel de întrebări sunt normale mai ales că diversificarea este o perioadă foarte importantă pentru cei mici.

Cert este că fiecare bebeluș este diferit, are anumite preferințe și propriul ritm de adaptare, chiar dacă vorbim despre o vârstă fragedă. În ceea ce privește refuzul mâncării, lista cu alimentele pentru diversificare este destul de lungă astfel că părinții nu ar trebui să își facă griji. Dacă un aliment este refuzat, poate fi înlocuit cu altul. Părinții însă trebuie să aibă răbdare avand în vedere că pentru bebeluși este ceva nou. Abia descoperă texturile, gusturile și aromele altor alimente, în afară de laptele matern.

Cât de importante sunt seturile pentru diversificare

În această perioadă nu este importantă doar hrana pentru bebeluși ci și bolurile, farfuriile și tacâmurile cu care mănâncă. Poate că unii părinți nu pun mare accent pe acest lucru însă alegerea acestor produse este foarte importantă. Imaginați-vă că bebelușul ar trebui să mănânce cu o lingură sau furculiță din inox, dintr-un bol de sticlă. Într-o clipă de neatenție cel mic se poate accidenta, își poate răni gingiile sau va da bolul pe jos. Ori sticlă împrăștiată prin toată bucătăria nu este deloc un episod fericit.

Tocmai de aceea, alegerea acestor produse este și ea una la fel de importantă. În gama de produse celor de la Little Prints părinții vor găsi seturi de diversificare complexe alcătuite din boluri, farfurii, tacâmuri, paie, căni și bavete. Ce le face totuși atât de speciale? Little Prints este un magazin de nișă dedicat părinților care au copii, fapt pentru care toate produsele de aici sunt realizate din materiale de calitate premium.

Spre exemplu dacă vorbim despre cani din silicon pentru bebelusi acest material este unul alimentar, netoxic ce nu conține substanțe toxice. În plus siliconul este un material moale și ușor de manevrat de către bebeluși, iar părinții nu vor mai fi stresați dacă cei mici se vor lovi.

Puteți alege de la Little Prints produse pentru diversificare în seturi sau separat

Indiferent de ceea ce preferați, fie produse în set sau achiziționate separat, toate acestea sunt un ajutor real pentru perioada de diversificare. Nu doar materialele din care sunt realizate sunt de calitate premium, dar și designul acestora este unul practic. Bolurile și farfuriile sunt dotate cu ventuză pentru o mai mare siguranță a celor mici, astfel că nici mâncarea nu va mai ajunge pe jos, farfuriile sunt divizate pentru ca bebelușii să poată alege din mai multe feluri de mâncare. În plus aici veți găsi bavete în formă de marsupiu, iar toată mâncarea ce nu ajunge în gura micuțului va fi colectată în ea. Asta înseamnă că podeaua nu va mai fi murdară și nici hainele celor mici.

Toate aceste produse și multe altele vin cu multe beneficii pe care le puteți în pagina celor de la littleprints.ro.

Date de contact:
hello@littleprints.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here