Candidatul PSD, printre târgujieni

354

Echipa de campanie a ministrului Mihnea Costoiu a continuat și marţi turul electoral. De această dată, ministrul a dorit să fie în mijlocul localnicilor din municipiul Tg Jiu.
Însoțit de Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, de Primarul municipiului Tg Jiu, Florin Cârciumaru, viceprimarul, Aurel Popescu, dar și de mai mulți consilieri locali și tineri social democrați, candidatul PSD la Senat pe colegiul 2, Mihnea Costoiu, s-a întâlnit cu localnici din mai multe cartiere din municipiul Tg Jiu, le-a preluat problemele cu care se confruntă, asigurându-i de întreaga sa susținere.
Cei din echipa de campanie a ministrului Mihnea Costoiu au împărțit materiale electorale cu însemnele Partidului Social Democrat, dar și cu numele candidatului pe colegiul 2 în mai multe zone ale orașului, precum: Strada Termocentralei, Strada 9 Mai, Strada 23 August, Strada Mioriței, inclusiv la Clubul Pensionarilor din Zona Mioriței și în Parcul Nicolae Titulescu.
DSCF7011Și susținătorii candidaților la alegerile europarlamentare din partea Partidului Social Democrat au continuat marţi campania electorală în municipiul Tg Jiu. Aceștia s-au întâlnit cu localnicii din zona Piața Mică și cartierul 22 Decembrie. Împărțind materiale electorale cu candidații PSD la alegerile europarlamentare, tinerii social democrați au mers apoi în Parcul Tudor Vladimirescu, în cartierul Unirii și și-au încheiat periplul electoral în centrul orașului Tg Jiu.
M.P.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here