Candidatul PPDD Tauru: “Ştiu că nu o să pot să-l bat pe Scarlat Iriza!”

290

Bebe Tauru, candidatul PPDD Gorj pe Colegiul 3 de Deputaţi, şi-a evaluat obiectiv şansele de a câştiga bătălia cu candidatul USL, Scarlat Iriza, concluzia acestuia fiind clară. Tauru declară astfel fără ocolişuri că ştie că a intrat într-o bătălie în care va pierde Colegiul 3 dar este convins că poate aduce însă câteva mii de voturi pentru partidul din care face parte. Candidatul PPDD a obţinut la alegerile locale la Urdari doar 600 de voturi.

 

Candidatul PPDD Gorj la alegerile locale din Urdari, Bebe Tauru, fost liberal până la venirea lui Dan Diaconescu în vară la Gorj, a intrat în cursa pentru alegerile parlamentare pentru un loc de deputat pe Colegiul 3. Tauru susţine că a vrut să candideze ştiind că poate aduce voturi pentru PPDD. Acesta susţine că a avut un procent de 30% la locale împotriva actualului primar PDL, şi că a obţinut 610 voturi în vară. Mizează însă că va majora numărul voturilor pe 9 decembrie la 4500, dar ştie că nu îl va învinge pe contracandidatul său, de la USL, Scarlat Iriza. “Ştiu că nu pot să-l bat pe Scarlat Iriza dar măcar o să aduc voturi pentru PPDD”, declară, sincer, Bebe Tauru, care susţine că mizează în campanie pe o oarecare notorietate, dar nu în toate localităţile.

“Nu am bani şi nici nu îl am pe Cosmin Popescu”
De asemenea, candidatul Bebe Tauru speră să obţină locul 2 pe Colegiul 3 după candidatul USL, Scarlat Iriza, şi asta deşi nu are bani pentru campania electorală şi nici nu îl are şef de campanie pe Cosmin Popescu, actualul deputat. Scarlat Iriza îl are alături pe deputatul Cosmin Popescu, care îl susţine în bătălia pentru Colegiul 3 de Deputaţi, în timp ce Tauru nu şi-a stabilit încă exact strategia de campanie. “Strategia mea de campanie va fi stabilită alături de colegii mei de la PPDD, în scurt timp”, declară Tauru care promite însă o competiţie corectă pe Colegiul 3.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here