Candidatul Mazilu s-a văzut, încă de la BEJ, senator

537

Mihai Mazilu, primarul PNL de Cărbuneşti, a intrat ieri în cursa electorală pentru Colegiul 2 de Senat, fiind convins că va aduce partidului al treilea senator din judeţ. A fost însoţit la BEJ Gorj de fiica sa, Victoria, de o parte a conducerii organizaţiei liberale judeţene şi doar de unul dintre colegii primari.

Mazilu a declarat că va fi susţinut însă, în opinia sa, de toţi primarii liberali, mai puţin de cei trădători care au acceptat să bată palma cu PSD. Mazilu a făcut referire la Gheorghe Păsărin, primarul de la Bâlteni, numit deja trădător de către şeful organizaţiei pe motiv că a participat la mitingul PSD de sâmbătă. Dian l-a destituit pe acesta, ieri, din funcţia de preşedinte al PNL Bâlteni, dar nu a luat măsuri similare cu primarul de la Drăguţeşti, prezent şi el la miting, sau cu cel de la Runcu, care s-a aflat şi el acolo, pentru scurt timp. Edilul de Bâlteni a declarat că nu-l afectează decizia lui Dian şi că de pierdut va avea doar PNL-ul care nu va lua voturi din localitatea condusă de el.

mazilu1Victoria, de două ori
La ieşirea de al BEJ, Mazilu şi Dian Popescu au declarat că mizează pe victorie la parţiale. Mazilu a spus că pe 25 mai va avea două victorii, pe fiica sa Victoria şi obţinerea mandatului de senator. “Am luat-o şi pe fiica mea, Victoria şi, cu siguranţă, pe 25 mai, la ora 21.00, voi mai avea încă o victorie. Sunt onorat că am răspuns afirmativ propunerii primarilor noştri liberali, e o onoare şi o mândrie că am fost acceptat şi am şi binecuvântarea preşedintelui nostru ca un primar să ajungă acolo. Şansele sunt de 1 la 4. Sunt încrezător în petroliştii mei, în oamenii de bine şi în cei care mă cunosc”, a declarat Mihai Mazilu.
Mazilu a fost al patrulea candidat intrat în cursa pentru Colegiul 2 de Senat, după el, la câteva ore, depunându-şi dosarul de candidatură şi Ion Fugaru de la Mişcarea Populară Gorj. Fugaru este fost viceprimar de Cărbuneşti şi un intens combatant al lui Mazilu.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here