Candidatul Iriza, lângă localnicii din Săuleşti, Vladimir, Bâlteni, Urdari, Fărcăşeşti şi Plopşoru

251

Scarlat Iriza, candidatul USL pe Colegiu 3 de Deputaţi, a avut un week-end plin, alături de cetăţenii şi autorităţile din câteva localităţi din judeţ. Acesta a fost prezent, alături de staff-ul său de campanie, la târgul săptămânal din comuna Săuleşti, s-a întâlnit cu primarii din zonă, apoi s-a deplasat la Vladimir, parcurgând toate satele comunei. Iriza a fost şi la târgul de la Peşteana, s-a întâlnit cu localnicii din Urdari iar ieri a fost prezent la Plopşoru.

Deşi creditat cu şanse maxime pentru câştigarea fotoliului de deputat în Colegiul 3, social-democratul Scarlat Iriza nu şi-a stopat turul electoral în week-end. Acesta, însoţit de staff-ul său de campanie şi de senatorul Toni Greblă, a fost astfel prezent vineri în târgul de la Bibeşti, din comuna Săuleşti. După ce a discutat cu participanţii la târg, luând pulsul problemelor cu care se confruntă localnicii din zonă, Iriza s-a întâlnit cu primarii şi consilierii din comunele Aninoasa, Bărbăteşti, Vladimir şi Turburea, primarul Ion Bârcă fiind şi el prezent alături de candidatul USL. Staff-ul de campanie al candidatului Iriza, însoţit de primarul din Vladimir, Marius Vijulan şi viceprimarul Ion Ianaşi, a parcurs apoi toate satele din comună, grupul numeros fiind primit foarte bine de localnici.

Peşteana şi Urdari, bifate de candidatul USL
Sâmbătă, Scarlat Iriza a fost prezent în târgul de la Peşteana, comuna Bâlteni. În acest loc se organizează de altfel cel mai mare târg de acest fel din Gorj. În târg, alături de Iriza s-a aflat şi senatorul Greblă. După discuţiile cu localnicii, Iriza a avut o întâlnire cu primarii din comunele limitrofe Bâlteniului, după care a luat la picior toată comuna Urdari şi jumătate din comuna Fărcăşeşti. “Peste tot localnicii m-au primit foarte bine”, a declarat Iriza care duminică a fost prezent şi la Plopşoru. În această comună, candidatul a avut o întâlnire cu cetăţenii din zona Văleni şi, în final, a asistat la un meci de fotbal între echipele Viitorul Plopşoru şi Bustuchin.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here