Candidatul Iloiu se bucură de sprijinul şefilor săi

323

teodor iloiu psd 2Conducerea PSD Gorj şi-a exprimat ieri toată susţinerea faţă de candidatul de la Turburea, Teodor Iloiu. Mai mult, preşedintele executiv al organizaţiei, Ion Călinoiu, este preşedintele campaniei electorale de la Turburea. Şi asta deoarece, în sondajele comandate de PSD, fostul edil local Iloiu ar figura pe locul întâi în preferinţele electoratului din comună. Teodor Iloiu este candidatul PSD el fiind susţinut pentru un nou mandat şi de o parte dintre edilii locali social-democraţi, a căror comune se învecinează cu Turburea.

,,Lucrurile legate de campania din comuna Turburea se precipită” a anunţat Florin Cârciumaru, pregătit să îl susţină total pe Iloiu. ,,Intrăm în linie dreaptă pentru alegerile anticipate din Turburea, chiar dacă nu ni le-am dorit, pentru că ele vor avea loc pe fondul decesului fostului primar Ursulescu. Dar aşa stând lucrurile, noi suntem mobilizaţi, de această dată, pentru ca localitatea Turburea să aibă un primar social-democrat, în persoana lui Teodor Iloiu”, a declarat şi Călinoiu, care îl va însoţi pe candidat până pe data de 23 august.

D.T.
Pentru a face o imagine cât mai bună organizaţiei, liderii de la Tg-Jiu i-au adus în faţa presei şi alţi doi primari de culoare roşie, care coordonează comunele învecinate localităţii Turburea. Atât primarul de la Căpreni, Emil Cătănoiu, cât şi primăriţa din Ţânţăreni au afirmat că vor sprijini candidatul partidului în cursa pentru scaunul primăriei Turburea. Aceasta din urmă s-a arătat a fi mai genroasă în declaraţiile făcute presei, spunând că, va fi deschisă pe viitor la o colaborare cu Turburea, chiar dacă candidatul PSD nu va câştiga la alegerile din 23 august. Dar, în viziunea primăriţei, nimeni nu este mai bun decât Iloiu, condiţia de a fi primar fiind în opinia edilei „să ştii cu ce se mănâncă primăria”.
O.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here