Candidatul Cosmin Morega, cu vești bune pentru locuitorii din Roșiuța

381

Candidatul PSD la fotoliul de primar al orașului Motru, Cosmin Morega, s-a deplasat, ieri, în localitatea Roșiuța, ce aparține de municipiu, pentru a sta de vorbă cu cetățenii de aici, dar și pentru a le prezenta acestora programul său electoral. La vederea candidatului PSD Motru, localnicii din Roșiuța(mai toți cunoscându-l, deoarece i-au adus acestuia, de-a lungul timpului, mai multe probleme la cunoștință, pe care acesta le-a și rezolvat), i-au cerut lui Cosmin Morega să îi ajute și în problema apei potabile de pe rețeaua cea nouă. Asta, știut fiind faptul că localitatea încă beneficiază de apă potabilă de la UMC Roșiuța, pe un protocol făcut cu unitatea minieră, locuitorii având de o lungă perioadă de timp fântânile secate.

morega (1)Mai exact, cetățenii cu care social-democratul Morega a discutat, duminică, i-au cerut candidatului PSD Motru să urgenteze rezolvarea acestei probleme. În replică, lor li s-a adus la cunoștință, de către Cosmin Morega, că lucrarea a fost deja recepționată, iar Consiliul Local Motru urmează să o și predea, în zilele care urmează, operatorului APAREGIO, în vederea realizării branșărilor gospodăriilor, pe baza solicitării fiecărui cetățean. Oamenii au primit cu bucurie această veste bună, mai ales că apa curentă și de calitate la robinete este așteptată de mai mult timp în localitate.
morega (2)O altă solicitare a locuitorilor din Roșiuța, adresată candidatului PSD Motru la primăria municipiului, a fost dotarea localității cu europubele, pentru fiecare gospodărie. Cosmin Morega i-a asigurat pe cetățeni că și această doleanță a lor va fi rezolvată în cel mai scurt timp. De altfel, de europubele vor beneficia, potrivit candidatului social-democrat la fotoliul de primar de Motru, și locuitorii din Ploștina, dar și din celelalte localități componente ale municipiului.
morega (3)“Locuitorii din Roșiuța au fost plăcut surprinși de cele cuprinse în programul meu electoral, mai ales că am acordat o atenție deosebită ecologizării zonelor afectate de minerit, redării terenurilor în circuitul agricol, dar și plantării de perdele forestiere în zonele în care nu se mai poate face agricultură, în vederea evitării alunecărilor de teren și a poluării. Cetățenii cu care am discutat s-au declarat mulțumiți și de faptul că în programul meu electoral mai sunt prinse și o serie de lucrări de amenajare și asfaltare a tuturor ulițelor, știut fiind faptul că în Roșiuța mai sunt și acest tip de probleme. Oamenii au apreciat și faptul că am acordat o atenție deosebită bisericilor, ajutând pe parte administrativă angajații locașurilor de cult din zonă. Mai mult, numeroși cetățeni din Roșiuța au rămas uimiți când le-am spus că am rude în zonă, soția mea fiind din această localitate”, a declarat candidatul Cosmin Morega, la finalul vizitei făcute la Roșiuța.
morega (4)Trebuie menționat că, înainte de întâlnirea cu cetățenii din Roșiuța, Cosmin Morega a discutat, în aceeași manieră și cu numeroși cetățeni din municipiul Motru, mai exact cu cei întâlniți în zona centrului și a piațetei orașului. Candidatul PSD Motru a împărțit, de dimineață, în aceste zone ale orașului, pliante, dar programul său electoral tuturor celor întâlniți în cale.

morega (5)Cosmin Morega a participat apoi, la foișorul din parc, la o acțiune a Tineretului Social Democrat, adresată copiilor din oraș. Aflat la a treia ediție, evenimentul a fost considerat unul care a adus bucurie participanților, mai ales că, la final, prichindeii au fost cadorisiți cu dulciuri și diplome. Echipa de campanie a candidatului PSD Motru s-a îndreptat abia apoi spre Roșiuța și a revenit în oraș câteva ore mai târziu, Cosmin Morega călcând pragurile tuturor gospodăriilor de aici, împărtășind astfel programul său electoral, ce are în vedere proiectele sale pentru următorii patru ani de zile.
M.P.

morega (6) morega (7) morega (8)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here