Candidatul Călinoiu, printre alegătorii din Piața Centrală din Târgu-Jiu

276

Candidatul independent la Camera Deputaților, Ion Călinoiu, a fost prezent alături de cumpărători și vânzători, duminică, în Piața Centrală a municipiului Târgu-Jiu.

“Duminică dimineață am avut plăcerea să mă întâlnesc cu alegătorii, în Piața Centrală din Târgu-Jiu. M-am bucurat să fiu în mijlocul lor, m-a bucurat căldura lor, m-a bucurat modul direct în care am comunicat, același pe care gorjenii l-au găsit la mine în toți cei 20 de ani de muncă în administrație.
Una dintre întrebările lor e cea pe care o primesc la toate întâlnirile este de ce candidez independent și de ce m-am despărțit de PSD.
Răspunsul pe care îl dau e însă simplu. Nu eu m-am despărțit de PSD, nici de oamenii extraordinari cu care am colaborat, primari, factori de decizie din administrație, membrii și simpatizanți. Conducerea partidului s-a despărțit de mine, într-un mod neașteptat pe care, ca și gorjenii care întreabă, nici eu nu l-am înțeles.

Dorința mea de a continua proiecte importante pentru Gorj, proiecte care au însemnat o muncă imensă, județul bătut cu pasul, timp de 20 de ani, precum și promisiunile pe care le-am făcut gorjenilor pe care nu-mi permit să-i dezamăgesc, au fost determinante pentru decizia de a candida ca independent pentru Camera Deputaților”, a precizat Ion Călinoiu.

Acesta susține că este “Independent, dar niciodată singur!” fiind convins că gorjenii îi vor oferi votul lor pe 11 decembrie.
A.S.

calinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here