Candidaţii USL Gorj, în frunte cu Victor Ponta, în linie dreaptă pentru parlamentare

312

Premierul Victor Ponta, candidat USL la alegerile parlamentare pentru un nou mandat de deputat pe Colegiul 6, şi-a depus ieri candidatura la Biroul Electoral Judeţean(BEJ) alături de colegii săi candidaţi la alegerile din 9 decembrie. Victor Ponta, Toni Greblă,Vasile Popeangă, Scarlat Iriza, Camelia Khraibani, Mihai Weber, Dian Popescu şi Gheorghe Iana au trecut astfel pragul BEJ Gorj cu gândul de a câştiga şi a închide toate Colegiile din judeţ. Premierul Ponta care candidează deja pentru a-l treilea mandat a declarat că avea emoţii la depunerea candidaturii şi va avea şi în 2016.

Candidaţii USL Gorj la alegerile parlamentare au călcat cu dreptul în cursa pentru obţinerea unui mandat de parlamentar. Pentru Victor Ponta, Vasile Popeangă şi Toni Greblă ar fi deja al treilea respectiv al doilea mandat, cei trei fiind declaraţi de pe acum câştigători în cursa din 9 decembrie. Depunerea dosarelor de candidatură s-a făcut într-o atmosferă de zile mari, candidaţii fiind însoţiţi la eveniment de şeful PSD Gorj, Florin Cârciumaru, şeful Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, de Bebe Viorel Ionică, secretar de stat, de cei doi viceprimari ai municipiului, de primarii USL şi de o mulţime de colegi din cele trei partide, PSD, PNL, PC.

Emoţii pentru 2016
Victor Ponta a mărturisit la BEJ Gorj că are emoţii acum şi că are emoţii mai ales pentru 2016 când vrea să vadă dacă oamenii vor mai fi mulţumiţi de el. Acesta s-a arătat indiferent la faptul că Dan Diaconescu, patronul OTV va candida împotriva sa la parlamentare. “Eu nu am contracandidaţi aici, singurul efort este să-i conving pe oameni să mă ţină în echipă (…), e important să aibă încredere oamenii în noi în continuare”, a spus liderul social-democraţilor. Ponta a subliniat că alături de echipa USL de la Gorj a făcut foarte multe lucruri din 2004 până în prezent şi în următorii patru ani vor putea să facă mai mult. “Eu voi candida întotdeauna aici până când oamenii vor decide să nu mă mai aleagă eventual. Cred că Târgu-Jiu şi Gorjul pot să fie în primul rând capitala energetică a Olteniei şi iată sediul companiei energetice Oltenia e la Târgu-Jiu şi în acelaşi timp poate să fie capitala culturală a Olteniei atât cât vom putea să reuşim anul viitor încheierea unui proces lung dar important de a avea Complexul Brâncuşi în lista monumentelor UNESCO”, a spus premierul.

Popeangă, Weber, Iriza şi Khraibani, siguri pe Victorie
Imediat după depunerea dosarelor de candidatură, candidaţii Vasile Popeangă, Mihai Weber, Scarlat Iriza şi Camelia Khraibani au declarat că sunt convinşi de victoria lor, că ei candidează cu gândul de a câştiga şi că au alături de ei oamenii de pe Colegiile pe care candidează.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here