Candidații PSD-PNL la europarlamentare

3370

Conducerile PSD și PNL, reunite joi după-amiază în ședințe separate ale forurilor de conducere, au stabilit lista candidaților pentru alegerile europarlamentare din 9 iuni.

Lista, care trebuia deschisă de fosta șefa a Reprezentanței Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac, este pe modelul „fermoar”: un candidat de la PSD, un candidat de la PNL.

Astfel, Biroul Politic Național al PNL a validat candidaturile lui Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Adina Vălean, Daniel Buda, Siegfried Mureșan, Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Virgil Popescu, Alexandru Muraru și Mara Mareș.

De asemenea, Consiliul Politic Național al PSD i-a validat pe Mihai Tudose, Gabriela Firea, Claudiu Manda, Vasile Dîncu, Victor Negrescu, Marian Grapini, Gheorghe Cârciu, Dragoș Benea, Titus Corlățean și Dan Nica.

3 COMENTARII

 1. Sper că este o glumă, ca cel ce a distrus mineritul și închis termocentralele din Oltenia să fie pe liste la Europarlamentale?
  Mineri și energeticieni nu votați așa ceva…
  Copiii și nepoții noștri au părăsit țara, datorită acestui personaj dubios.
  Mulți dintre noi am ieșit pe legea 197/2021 la pensie cu o pensie de nici 1000 de euro.
  Rușine PNL și PSD!
  Vom pune 5 stampile pe voi!

 2. Pe candidații lui cio-ciu la europarlamentare să-i voteze neamurilor lor. Noi nu-i votam pe acești saltimbanci politici. Cum să pui ștampila pe un tudose, r bogdan, firea, dâncu, falcă,v popescu, manda, buda ?Acești vânători de sinecuri vor acum sa se plimbe cu avionul , s-au săturat de stat prin Mercedesuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here