Candidații PSD Gorj la primăriile Urdari, Roșia de Amaradia și Hurezani

1857

PSD Gorj a comunicat că a stabilit candidații pentru încă două comune din județ. ”Partidul Social-Democrat Gorj reprezintă principala forță politică și în localitățile în care funcția de primar nu este ocupată de un social-democrat. În acest sens, au fost desemnați candidații în alte două localități din județ, respectiv Roșia de Amaradia și Hurezani. În localitatea ROȘIA DE AMARADIA, candidatul PSD la primărie este domnul Mădălin COSACU. Acesta a reușit să coaguleze o echipă puternică, formată din oameni valoroși, care va câștiga lupta politică în localitate. La HUREZANI, candidatul PSD la cea mai importantă funcție din localitate este domnul Gheorghe CÂRSTEA, care cu siguranță va reveni în funcția de primar, pe care a mai ocupat-o din 1996 până în 2020, preț de șase mandate. Împreună cu domnul Veronel BĂRBUȚI și întreaga echipă, domnul Gheorghe Cârstea va continua proiectele bune pentru localitatea Hurezani!”, arată organizația într-un comunicat de presă.

”Suntem pe ultima sută de metri în ceea ce privește desemnarea candidaților în localitățile în care nu avem primari. Sondajele de opinie sunt cele care au stat la baza desemnării persoanelor și trebuie să recunosc faptul că nivelul ridicat de încredere de care se bucură partidul nostru a făcut ca acest proces să fie facil: în PSD au venit oameni de calibru, care pleacă de pe prima poziție în această competiție. Avem obiective îndrăznețe pentru toate pozițiile din județ și le vom atinge!”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

De asemenea, la sfârșitul lunii februarie, social democrații au anunțat și candidatul la primăria Urdari: ”Conducerea Partidului Social-Democrat Gorj a desemnat candidatul pentru funcția de primar în localitatea Urdari, în persoana domnului Ion VĂDUVA. În urma sondajelor de opinie realizate, a reieșit faptul că domnul Văduva se bucură de o largă susținere în rândul cetățenilor cu drept de vot din Urdari, iar împreună cu PSD va câștiga detașat competiția pentru primărie.
În perioada următoare, se vor anunța candidații și pentru celelalte localități, în care PSD nu are primar”, a anunțat organizația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here