Candidaţii la Penitenciare, recrutaţi la nivel de Gorj

112

penitenciarAdministraţia Naţională a Penitenciarelor, prin Penitenciarul de Maximă Siguranţă Târgu-Jiu, recrutează candidaţi în vederea participării la concursul de admitere în învăţământul universitar, sesiunea 2011, pentru locurile repartizate sistemului administraţiei penitenciare.

Astfel, candidaţii gorjeni îşi pot încerca norocul pe 200 de locuri la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu–Ocna, acolo unde pentru bărbaţi sunt 170 de locuri şi pentru femei 30 de locuri. La Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, Facultatea de Poliţie, specializarea “Ordine şi Siguranţă Publică – penitenciare”, curs de zi, cu o durată a studiilor de 3 ani sunt puse la bătaie un număr de 45 de locuri. Alte locuri disponibile sunt şi la Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul”, unde există scoase la concurs 24 de locuri, în timp ce la Institutul Medicină Militară din Bucureşti sunt 30 de locuri de ocupat.

Potrivit Simonei Dumitriu, purtător de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Târgu-Jiu, recrutarea candidaţilor se va face de către Penitenciarul Târgu-Jiu prin Biroul Resurse şi Formare Profesională. “Informaţii privind probele de concurs, tematicile şi metodologiile de desfăşurare a concursurilor de admitere se pot obţine la sediul instituţiei noastre sau de pe paginile web ale Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, Academiei Naţionale de Informaţii Mihai Viteazul, Institutului Medico-Militar şi Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu-Ocna”, a declarat Simona Dumitriu.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here