Candidații la concursul de directori de școli, repartizați și în patru săli de clasă

2283

Peste 210 candidați susțin vineri dimineață concursul pentru ocuparea unui post vacant de director în școală unde predau. Concursul este unul controversat deoarece proba scrisă nu este decisivă, partea de interviu fiind cea care va stabili câștigătorii iar acest aspect este discutabil. Problema promovărilor care pot fi influențate politic nu este singura existență pentru candidați. Coronavirusul este o altă problema, știut fiind faptul că profesorii nu s-au înghesuit la vaccinare iar deja doi candidați au fost depistați deja cu Covid.

Această ultimă problema atrage după sine și multe întrebări legate de locul de desfășurare al concursului. Asta deoarece candidații au fost înghesuiți inițial, toți, în sala de sport de la Școala Voievod Litovoi din Târgu Jiu. Ieri, însă, s-a decis că totuși 60 dintre candidați sa fie mutați în patru săli de clasă din incinta școlii iar restul de 150 să rămână în sala de sport.

Zeci de posturi de directori și directori adjuncți pentru școlile din Gorj sunt ocupate în prezent de directori interimari. După acest concurs lucrurile se vor schimba, directorii având legitimitate pe post.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here