Candidaţi slab pregătiţi, la SJU

348

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a scos la concurs nu mai puţin de 18 posturi, pentru care s-au depus 152 de dosare. La selecţie, un singur dosar a fost respins. La proba scrisă, însă, a fost jale, puţini candidaţi reuşind să o promoveze. Şi mai grav este faptul că punctajele obţinute sunt atât de mici, în unele cazuri, încât este uşor de concluzionat că nu s-a prea pus mâna pe carte.

Îşi doresc un loc de muncă, dar le este greu să se pregătească pentru el. Cam aceasta este concluzia la care au ajuns reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, după ce s-au afişat rezultatele la probele scrise pentru două dintre cele 18 posturi scoase la concurs. La Chirurgie, pentru postul de asistent au intrat în cursă 6 persoane, două fiind respinse, iar cel mai bun punctaj fiind de doar 68; candidata respectivă a reuşit să obţină alte 51 de puncte la interviu, probă pe care contracandidatele sale au picat-o, acestea nereuşind să obţină minimul de 50 de puncte pentru a fi admise.
La Ortopedie rezultatele au fost şi mai slabe. Din cele 11 persoane care au susţinut proba scrisă, una singură a promovat cu 92,5 puncte, restul obţinând până în 50 de puncte, respectiv 17,5 puncte au luat trei candidate, una 20 de puncte, două au obţinut câte 25; o participantă a obţinut 30 de puncte, alta 40 şi 45 de puncte a avut următoarea clasată.
Cel mai slab punctaj la proba scrisă pentru postul de asistent medical debutant la Secţia Ortopedie-Traumatologie a fost de doar zece puncte.

Remember!
Unul dintre cei 13 candidaţi pentru postul de registrator medical debutant la Serviciul de Statistică şi Informatică Medicală a fost respins la selecţia dosarelor. Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a scos la concurs 18 posturi vacante pe perioadă nedeterminată. Este vorba despre un post asistent medical principal la Secţia Chirurgie Generală I, un post asistent medical debutant la Secţia Ortopedie-Traumatologie, un muncitor calificat IV (liftier), două posturi de asistent medical debutant la Laboratorul de analize medicale, un post de asistent medical debutant la Secţia Neurologie, un post de asistent medical la Secţia Psihiatrie, un economist la Serviciul RUONS, două posturi brancardier la Unitatea de Primiri Urgenţe – SMURD, un post infirmier debutant la Secţia Pediatrie, un post registrator medical debutant la Serviciul de Statistică şi Informatică Medicală, un post îngrijitoare la Secţia ATI I şi unul la Pediatrie, două posturi infirmier debutant la Secţia Boli Infecţioase şi două posturi asistent medical la Secţia ATI I.
După finalizarea perioadei de înscriere, s-au numărat nu mai puţin de 152 de dosare, unul fiind respins la selecţie. Concursul constă în trei etape succesive, respectiv: selecţia dosarelor, proba scrisă şi interviul. Proba scrisă s-a desfăşurat deja pentru unele posturi, pentru restul urmând a se desfăşura pe parcursul acestei luni.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here