Candidaţi puşi în încurcătură de postul de psiholog debutant de la DGASPC

462

Nu mai puţin de 201 persoane s-au înscris la concursul organizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj în data de 13 ianuarie. Dintre acestea, doar 24 au reuşit să promoveze proba scrisă. A existat şi o contestaţie, care nu a fost admisă. Pentru postul de psiholog debutant la CSCCD Novaci au optat cinci persoane, însă nimeni nu a reuşit să promoveze proba scrisă.

Singurul post vacant de la DGASPC Gorj, care nu a avut niciun candidat promovat este cel de psiholog debutant la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Novaci. “Pentru acest post au fost depuse 5 dosare, dar niciun candidat nu a reuşit să obţină punctajul minim necesar pentru promovarea probei scrise”, a confirmat Corina Drăgan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj.

O singură contestaţie
În pofida numărului foarte mare de candidaţi înscrişi la concurs, după afişarea rezultatelor probei scrise, o singură persoană a depus contestaţie. “Am avut o singură contestaţie şi nu s-a admis. Astfel, după proba scrisă, 24 de persoane au fost declarate admise şi au susţinut interviul în data de 16 ianuarie”, a precizat Corina Drăgan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj.
Concursurile de angajare organizate de DGASPC Gorj continuă marţi, 20 ianuarie, când vor susţine proba scrisă candidaţii înscrişi pentru alte posturi vacante. De această dată există posturi pe care nu s-a înscris nimeni. Este vorba despre două posturi de medic. “Pentru concursul din data de 20 ianuarie avem două posturi de medic la CSCCD Novaci şi CIA Dobriţa, pentru care nu avem niciun candidat. De asemenea, avem un post de kinetoterapeut la CRRNA Bâlteni şi s-au înscris cinci persoane, iar pentru postul de kinetoterapeut la Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap au optat 4 persoane. 23 de candidaţi avem pentru un post de asistent medical cu studii postliceale la CSAPR Târgu-Jiu şi 10 candidaţi pentru postul de asistent medical cu studii postliceale, la CSCCD Târgu-Cărbuneşti.
Mai avem 3 posturi de infirmieră pentru CIA Dobriţa şi sunt 15 candidaţi şi tot 3 de infirmieră la CIA Suseni, unde avem 23 de candidaţi”, explică purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here