Candidata Khraibani îndeamnă motrenii să gândească și să voteze independenți

877

Camelia Khraibani, deputat independent și candidat asemenea la Primăria Motru, a organizat, ieri, în localitate o conferință de presă în care a explicat motivul pentru care a intrat în cursa electorală pentru fotoliul de primar, prezentându-și, totodată, și o parte din echipa cu care vrea să câștige administrația municipală. Parlamentarul, fost PSD, îl are alături, de altfel, pe Vasile Râbu, consilier județean, de ieri fost social-democrat, dar și un economist și un avocat din localitate, ambii candidând, pe 5 mai, pentru posturi de consilieri municipali. Khraibani și-a făcut cunoscută astfel depunerea candidaturii sale, dar și inițiativele, materializate în proiecte de legi, pe care le-a avut pentru localitate, în cei trei ani și jumătate de mandat.

Medicul Camelia Khraibani, fost director medical al Spitalului Municipal Motru și fost manager al acestei unități medicale, în prezent deputat independent pe Colegiul IV și-a făcut publică, ieri, depunerea candidaturii sale pentru Primăria Motru, și o mică parte a echipei sale de campanie. Khraibani și-a prezentat în acest cadru, succint, activitatea sa de parlamentar, aceasta având în nici patru ani de mandat 75 de proiecte legislative, 15 transformându-se de altfel în legi. Candidatul independent a explicat, astfel, că nu renunță la proiectele sale legate de stația de brichetare a cărbunelui de la Lupoaia, nerealizată din motive care nu au ținut de persoana sa, dar și complexul de chimizare a lignitului de la Motru-Târgu-Jiu. Parlamentarul a subliniat, în acest context, implicarea sa în reabilitarea a două școli din Samarinești și Slivilești, dar și în renovarea bisericii Bolboși.
Khraibani a amintit faptul că a readus trenul la Motru, după ce acest mijloc de transport nu mai fusese accesibil locuitorilor orașului de 4 ani, că a ajutat spitalul din localitate cu aparatură medicală, dar și că va readuce, în scurt timp, un computer tomograf la această unitate sanitară.

Conservarea locurilor de muncă, prioritatea independentei!
Camelia Khraibani a menționat că pentru Motru ar fi necesar să se conserve actualele locuri de muncă, să fie atrași noi investitori, acesta vorbind de o fabrică de cablaje și de realizarea în localitate a unui punct de lucru pentru o fabrică de baterii auto, dar să se creeze noi facilități pentru investitorii existenți. Prioritară pentru Khraibani mai este problema încălzirii locuințelor din Motru, știut fiind că UATAA este în insolvență, dar și retehnologizarea și dezvoltarea IMM-urilor. Menținerea personalului existent din sănătate cu noi facilități pentru cadrele medicale, dar și dezvoltarea educației și protecției sociale sunt alte puncte importante prinse în programul candidatei.
khraibani (1)“Spun tranșant că există soluții mult mai competente în ceea ce privește dezvoltarea municipiului, ancorarea acestuia în rândul orașelor dezvoltate unde curățenia localității, siguranța cetățeanului, aspectul străzilor nu mai sunt de mult o temă de campanie, ci elemente de bun simț, obligatorii care fac parte din fișa postului de primar. Îmi doresc să ofer fiecărui cetățean mediul necesar să-și împlinescă așteptările, visele, adică un loc de muncă sigur, un loc ideal unde să-și crească copilul și să-l educe, un spital unde să fie tratat decent și corect și un loc în care bunicii să-și poată plimba nepoții”, a declarat Camelia Khraibani, în finalul conferinței de presă.

Sofica Ghimiși și Virgil Chitimia, pro-fonduri europene
Cei doi candidați independenți la Consiliul Municipal Motru, economist Sofica Ghimiși și avocat Virgil Chitimia, membri ai echipei Khraibani, au spus și ei ce planuri au pentru localitate. Ghimiși s-a arătat, în special, interesată de educația copiilor din localitate, în timp ce avocatul de alte proiecte necesare comunității ce se pot duce la îndeplinire apelând la fonduri europene. Chitimia a fost vicepreședinte al TSD Motru, post din care recent a demisionat.

khraibani (2)Râbu, demisionar din PSD, în echipa “Khraibani”
De ieri, echipei de campanie a candidatei Khraibani i s-a alăturat și Vasile Râbu, consilier județean, fost membru al PSD. Râbu a spus că la un moment dat vine un timp când “trebuie să te retragi”, acesta spunând că este pensionar și că nu intenționează să se mai înscrie în vreun partid politic.
“Începând de astăzi îmi dau demisia din PSD, deși am făcut parte din acest partid din 1991, fiind și membru fondator”, a declarat Râbu, în fața jurnaliștilor, subliniind că nu are supărări la adresa foștilor colegi. “Nu sunt supărat pe nimeni. Așa am considerat eu că a venit timpul să plec din PSD. În viață vine o vreme când trebuie să te retragi..”, a specificat Vasile Râbu anunțând că i s-a alăturat doctorului Camelia Khraibani “pentru că am încredere în dânsa”.
Sloganul Cameliei Khraibani este “Gândesc independent, votez independent. Împreună pentru un oraș mai bun”!
Anamaria Stoica

2 COMENTARII

  1. gandesc independent dar spaguiesc arabeste.un bun investitor ar fi sotul doctoritei care poate sa investeasca intr-o sala de cursuri in care sa se mai specializeze cameluta asa…profesional.iar se va umple familia asta de rusine,iar va fi arabul nesatios in a cere cate ceva la motreni promatandu-le ca-i va ajuta viitoarea primarita,care confunda primaria cu ginecologia.

  2. Ce ne-am face noi daca nu ar exista invidia, oare de ce trebuie sa aruncam cu tot felul de mizerii in anumite persoane care vor sa faca ceva pentru noi toti motrenii. Fiecare dintre noi cat de corecti am fi tot mai facem greseli mai mici mai mari……. oare exista persoane care nu au gresit niciodata? Eu ca persoana votez dr Khraibani …….dintre toti candidatii , in primul rand, este medic , in alta ordine de idei facultatea de medicina este( si mai ales pe vremea lui Ceausescu) o facultate foarte grea, nu oricine poate sa faca o medicina si in alta ordine de idei arabul asa cum ii spun multi este un om mai ROMAN deccat noi toti este o persoana cu suflet si ajuta pe toata lumea daca sar putea asa ca, mai usor cu rautatile ca suntem in saptamana mare ar trebui sa fim mai buni si sa incercam sa nu mai comentam despre ce spun unii sau altii. Felicitari dr Khraibani si va vom vota , aveti o echipa frumoasa .PASTE FERICIT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here