Când vor expira cardurile de energie

14843

Valabilitatea cardurilor de energie, prin intermediul cărora se pot plăti facturile pentru încălzire, va expira pe 31 martie 2024.

Cardurile pot fi folosite atât pentru achitarea facturilor curente, cat și a celor restante, exclusiv pentru consumul de energie de la adresa de domiciliu a beneficiarului.

Banii de pe cardurile de energie, necheltuiți până la această dată, se pierd.

8 COMENTARII

  1. Eu unde trebuie să mă adresez? Că nu am primit cardul,am fost la casa de pensii ai mi-a spus sa merg la posta mare din oraș , ce-i de-a colo mi-a spus să mă întorc la casa de pensii. Într-un final nu am cred! Dacă expira in luna martie se va mai da altul? s-au nu se mai emit?

  2. Eu plătesc factura cu cardul de energie electrică factura este pe tatăl meu vitreg și certificatul de deces este la soara mea întîlnita și cardul de energie electrică este pe numele meu

  3. Mă numesc Hamza Panaite beneficiar al cardului de energie electrică și curentul electric este pe numele fiului meu Gherghescu Claudiu amândoi locuim la aceeași adresă de domiciliu cum pot plati curentul electric cu acest card întrucât contractul de curent este pe numele fiului meu Gherghescu Claudiu

  4. Numele meu este Hamza Panaite beneficiar al cardului de energie electrică mă confrunt cu o dilemă lemne de foc am în gospodărie cum pot plati curentul electric cu acest card întrucât contractul de curent este pe numele fiului meu Gherghescu Claudiu amândoi locuim la aceeași adresă la aceeași gospodărie pot folosi cardul pentru a achita facturile la curent?

    • Mergeți la poștă cu cardul,buletinul dumneavoastră și factura de la adresa unde locuiți,nu are treabă că are fiul contractul la energie electrică, puteți plăti dumneavoastră fără nici o problemă, important este să aveți același domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here