Canalizare în comuna Roșia de Amaradia. Investiție de peste 8 milioane de lei

673

Investiție importantă în comuna Roșia de Amaradia. Autoritățile locale au scos la licitație lucrările de realizare a sistemului de canalizare în localitate, investiția având o valoare de peste 8,3 milioane de lei.
Fondurile provin din Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. Investiția presupune înființare a peste 10 kilometri de reţea de canalizare şi realizarea unei staţii de epurare.
„Comuna Roșia de Amaradia își propune întregirea rețelei de canalizare menajeră din comună, care să deservească gospodăriile și instituțiile din localitate, precum și realizarea unei stații de epurare, amplasată in localitatea Roșia de Amaradia. Beneficiile anticipate de către Autoritatea Contractantă, prin realizarea acestui proiect, includ, dar nu se limitează la aspecte precum: îmbunătățirea calității vieții în comunitate; îmbunătățirea situației actuale a infrastructurii de apă uzată; îmbunătățirea condițiilor de viață și a standardelor de muncă; reducerea poluării solului şi a apelor subterane; reducerea poluării apelor de suprafaţă receptoare, prin realizarea stației de epurare”, potrivit caietului de sarcini.
Firmele interesate de lucrare au termen până pe data de 5 decembrie să depună ofertele. Lucrările vor demara anul viitor.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here