Campioni la un concurs de protecţie civilă

806

Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din municipiul Târgu-Jiu a câştigat locul I la faza locală a concursului cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”. Nouă echipaje de copii cu vârste între 10 şi 18 ani au demonstrat că un loc important în preocupările tinerilor de astăzi îl ocupă şi educaţia în domeniul situaţiilor de urgenţă.

Concursul a constat în parcurgerea de către elevi a unei probe teoretice şi a unei probe practice în care şi-au demonstrat cunoştinţele în domeniul situaţiilor de urgenţă şi preocuparea lor pentru acest domeniu.

Noi, ISU Gorj, ţinem să le mulţumim copiilor pentru participare şi cadrelor didactice pentru ca îi direcţionează pe copii către cunoaşterea regulilor şi măsurilor care trebuie adoptate în diferite situaţii de urgenţă. Partea financiară este întotdeauna cea mai grea problemă în organizarea unor astfel de evenimente, tocmai de aceea ţinem să mulţumim în mod deosebit Primăriei municipiului Tg-Jiu care şi în acest an a dovedit o implicare majoră în organizarea şi desfăşurarea acestui concurs, oferind premii tuturor participanţilor”, a anunţat ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here