Campionatul Primăriilor, sub semnul echilibrului

305

În Complexul Dolce Vita s-au desfășurat la sfârşit de săptămână meciuri contând pentru cele trei campionate organizate de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj. Cea mai strânsă luptă pentru supremație pare să se dea în Campionatul Primăriilor din județul Gorj, acolo unde Primăria Telești și Primăria Motru se succed în postura de lider. Dacă săptămâna trecută cei de la Motru s-au impus în derby-ul cu Telești, scor 3-2, și au urcat temporar pe prima treaptă a podiumului, acum a venit replica celor de la Telești. Aceștia din urmă au câștigat meciul din etapa a 13-a cu Primăria Mușetești, scor 14-5, dar și restanța cu Primăria Târgu Cărbunești contând pentru etapa a 11-a, scor 5-3, și au revenit în fotoliul de lider pe care l-au ocupat în mare parte din acest sezon. Primăria Teleşti se află la două puncte distanţă faţă de principala urmăritoare. O schimbare s-a produs la vârf și în clasamentul golgeterilor. Horia Șitoianu (Primăria Telești) a trecut pe primul loc, cu 33 de goluri, fiind urmat de Alin Tudorache (Primăria Mușetești – 30 goluri) și Adrian Făget (Primăria Motru – 29 goluri).
În Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, liderul Dream Team s-a impus fără probleme în duelul cu Real Târgu Jiu, o reeditare a recent disputatei finale a Cupei Dolce Vita. Dacă în finala Cupei au avut nevoie de lovituri de la 7 metri pentru a se impune, acum cei de la Dream Team au câștigat cu scorul de 8-2 și s-au distanțat în fruntea clasamentului.
În Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, deținătoarea Cupei Dolce Vita a Firmelor, echipa PROFI, se îndreaptă cu pași rapizi spre titlul de campioană. Liderul s-a impus fără probleme, scor 11-0, în meciul cu ARTEGO și are acum 9 victorii din tot atâtea jocuri. PROFI este urmată în clasament de echipa jandarmilor, I.J.J. Gorj, echipa poliției, I.P.J. Gorj și ENGIE, toate cele trei având 18 puncte. ENGIE mai are de disputat și meciul cu CARREFOUR, meci amânat din această ultimă etapă jucată, etapa cu numărul 9.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here