Campioana mondială Denisa Tîlvescu, ajutorul lui Moș Crăciun

1927

Campioana mondială la canotaj, Denisa Tîlvescu, s-a implicat într-o acțiune umanitară de Crăciun, împărțind daruri pentru zeci de copii sărmani din județul Gorj.

„Alături de marea campioană mondială Tîlvescu Denisa și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Laurențiu Romanescu, în cadrul unei acțiuni menite să facă viața puțin mai frumoasă pentru 41 de copii.

Am adus haine, jucării și alimente pentru 9 familii mai puțin norocoase, în așa fel încât să se bucure de un Crăciun așa cum și-l doresc. Am primit, în demersurile noastre, sprijinul preotului paroh Adrian Porei, de la Biserica Sfântul Nicolae.

Mulțumim tuturor celor ce s-au implicat în această acțiune! Împreună putem face viața mai frumoasă pentru cei mai puțin norocoși. Sărbători fericite, tuturor!”, a transmis Andrei Porei, unul dintre organizatorii acestei acțiuni.

Denisa Tîlvescu este cetățean de onoare al municipiului Târgu-Jiu. „Sunt foarte puține momente în care fizic mă pot implica în astfel de acțiuni.  Nu pot decât să vă mulțumesc pentru toată dedicarea, seriozitatea și organizarea de care ați dat dovadă. Sunteți niște tineri extraordinari care fac lucruri mărețe! Bucuria pe care am trăit-o astăzi prin zâmbetele copilașilor la care am ajuns a fost deosebită!”, a fost mesajul Denisei Tîlvescu.