Campioana Constantina Diţă, organizatoarea Bucharest International 10 K

415

17 aprilie 2016! Arcul de Triumf, Bucureşti! Acestea sunt data şi locaţia unui eveniment sportiv de amploare organizat de campioana olimpică la maraton Constantina Diţă.

Gorjeancă la origini, Puşa, aşa cum este cunoscută de apropiaţi, s-a stabilit de mai mulţi ani în Statele Unite ale Americii, în urmă cu aproximativ un an de zile s-a retras oficial din activitatea sportivă, însă nu a uitat de legăturile cu ţara natală. Drept dovadă, în luna aprilie a acestui an, un eveniment organizat la Bucureşti, cu participare internaţională, se va derula sub egida marii campioane Constantina Diţă.
“Creat la iniţiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Diţă, Bucharest International 10K se desfăşoară pe un traseu plat care oferă oportunitatea unor timpi competitivi pentru atleţii profesionişti, cât şi pentru alergători amatori. (…) Cursa este duminică, 17 aprilie 2016. Startul va fi la 09.00 am pe Bulevardul Mareşal Constantin Prezan, între Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle. Festivităţile şi divertismentul vor începe la ora 10.00 am lângă Piaţa Charles de Gaulle, în Parcul Herăstrău. Oricine peste 14 ani este binevenit, de la atleţi profesionişti până la alergători amatori. Fiecare participant la Bucharest International 10K, va primi un tricou oficial ASICS, numărul de participant, timing chip şi multe surprize în sacul de participant”, se arată pe site-ul de promovare al evenimentului.
Tarifele vor fi unele diferenţiate, în funcţie de categoria de vârstă. Adulţi: preţ promoţional înscriere (până pe 15 Martie): €20; preţ normal înscriere (16 martie – 15 aprilie): €25; preţ în ziua Expo (16 Aprilie): €30. Sub 18 ani (numai cu consimţământul unui părinte/tutor legal): preţ promoţional înscriere (până pe 15 martie): €15; preţ normal înscriere (16 martie – 15 aprilie): €20; preţ în ziua Expo (16 aprilie): €20.
“2016 Bucharest International 10K este o cursă de stradă de nivel internaţional, şi pentru ediţia inaugurală o să oferim premii generoase în bani, cu un total de peste € 10.000 gata să fie câştigaţi”, mai precizează organizatorii.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here