Campanie umanitară a PSD Arad la Baia de Fier

351

În localitatea Baia de Fier a sosit joi un camion cu ajutoare pentru persoanele care au avut probleme din cauza inundaţiilor ce au avut loc în zonă. Campania ,,Sunt acolo lângă tine” a fost iniţiată de organizaţia PSD Arad şi a avut ca scop strângerea de ajutoare pentru locuitorii zonelor afectate de inundaţii.

În colaborare cu TSD Gorj şi cu autorităţile locale din localitatea Baia de Fier, în judeţul Gorj au fost trimise de la Arad saci de haine, alimente, grâu şi medicamente. Arădenii au adus astfel cele necesare pentru ajutorarea oamenilor aflaţi într-un moment de impas.

WP_20140814_005Joi, după ce au fost încărcate ajutoarele în camion s-a pornit spre Baia de Fier pentru a le preda primăriei, ca ulterior să fie împărţite celor care au nevoie de ele. ,,Asistăm de multe ori neputincioşi cum natura îşi dovedeşte supremaţia, dar considerăm că prin solidaritate putem reduce din efectele produse şi să oferim un sprijin acolo unde este nevoie”, spun iniţiatorii acestei campanii.

WP_20140814_053Mesagerii ce au sosit de la Arad au fost sprijiniţi de organizaţia judeţeană a TSD Gorj, la această acţiune participând peste 25 de tineri, a transmis Claudiu Manta, şeful organizaţiei de tineret.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here