Campanie fake news. Deputat: Nu se închid școli sau spitale

1877

Turul doi al alegerilor prezidențiale încaieră spiritele în taberele PSD și PNL. Social-democrații sunt acuzați că duc o campanie agresivă, de tip fake news, respectiv de împrăștiere de știri false, anunțând de la tăieri de salarii și pensii, până la închideri de școli și spitale.
„Noul guvern al PNL anunță închiderea și comasarea spitalelor. Programul de guvernare al PNL precizează în scris, negru pe alb, că se va stabili un plan de reorganizare și comasare a spitalelor, fără să se țină cont de beneficiarii acestor servicii, românii, dar nici de investițiile realizate în ultimii ani în aceste spitale. În județul Gorj se vehiculează închiderea spitalelor din Rovinari și Bumbești-Jiu. Eu nu-mi doresc ca românii să mai treacă prin starea de îngrijorare și disperare, ca în 2010, când aceiași oameni, aflați acum în PNL, au tăiat pensii și salarii, au închis școli, au comasat și închis spitale”, a postat, pe o rețea de socializare, liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.
Pesediștii distribuie dezinformări pe bandă rulantă, acuză, în schimb, președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu. „În ultima săptămână, campania lor se rezumă la a minți, a clona pagini de facebook și a inventa tot felul de nenorociri pe care le-ar face PNL. Mint în campanie cum au mințit și în timpul guvernării. Populism și fake news, acestea sunt armele PSD. Nu există niciun fel de posibilitate ca vreun spital din România să se închidă în următorii ani. Este o născocire, o minciună ordinară, nu se pune problema închiderii spitalelor din Rovinari și Bumbești-Jiu”, susține Vîlceanu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here