Campanie de întrajutorare “UNIȚI PENTRU VIAȚĂ!”

1038

În perioada 13-17 noiembrie 2023, filiala “Sf. Cuvios Irodion de la Lainici” a Asociației Studenților Creștini Ortodocși din România (ASCOR), desfășoară o activitate de sprijinire a persoanelor suferinde ori bolnave care au nevoie de sânge, activitate intitulată UNIȚI PENTRU VIAȚĂ.
Evenimentul se desfășoară în cadrul Campaniei naționale de donare de sânge ASCOR, fiecare donare de sânge fiind, de fapt, un act de compasiune și iubire față de cei care au nevoie de sprijinul nostru. Reprezentanții Asociației Naționale a Studenților Creștini Ortodocși din România sunt de părere că numai împreună putem construi o societate mai solidară și putem arăta că suntem gata să ne ajutăm semenii în momentele dificile.
Toate persoanele interesate să ofere o mână de ajutor și un strop de sânge sunt îndemnate cu căldură să vină la Centrul de Transfuzii Sanguine din municipiul Târgu Jiu, centru situat pe strada 22 Decembrie 1989, nr. 23, mai multe informații fiind disponibile la numărul de telefon 0761.137.352 (Tănăsescu Andrei).
Marius Stochițoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here