Campanie de împădurire a TSD, la Săulești

1333

Tinerii social democrați prețuiesc natura, iar pentru a răsplăti tot binele pe care aceasta îl oferă, organizația TSD Gorj, împreună cu tinerii din cadrul organizației TSD Săulești, a desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o campanie de împădurire în localitatea Săulești. La acțiune au participat și consilierii județeni Mihai Istrate, Marius Negru și Lucian Mărgineanu. Astfel, au fost plantați aproximativ 500 de puieți din specia salcâm.
”Cu toții ne dorim un mediu curat și sănătos, iar pentru aceasta este nevoie de implicare. Prin astfel de acțiuni, îmi doresc să dăm un exemplu de prețuire față de natură pentru toți gorjenii. Le mulțumesc colegilor mei din cadrul TSD, dar și domnilor consilieri județeni că s-au alăturat demersului nostru.

Acest gen de acțiuni vor continua și în 2022, iar cu această ocazie îi aștept pe toți iubitorii de natură să ni se alăture la activitățile pe care le vom organiza”, a declarat Marius Cuțitoiu, președintele TSD Gorj.
Pe parcursul anului 2021, TSD Gorj a avut mai multe inițiative destinate protecției mediului înconjurător, concretizate în acțiuni de strângere de deșeuri din mai multe localități ale Gorjului, precum și de reîmpădurire a zonelor defrișate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here