Campanie a PLUS Gorj pentru donarea de sânge

817

Membrii Partidului Libertăţii Unităţii şi Solidarităţii (PLUS) Gorj organizează peste mai puţin de două săptămâni, mai precis pe 28 şi 29 februarie, o nouă campanie de donare de sânge.

PLUS Gorj și Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu continuă campania națională de donare de sânge ,,Donează un pic în PLUS!”, cu ediția a V-a. Cu fiecare ediție numărul celor care au donat a crescut, atât al celor care se alătura campaniei dar și a celor care donează recurent.
Vineri, 28 februarie și sâmbătă 29 februarie, începând cu ora 08:00, membrii PLUS Gorj în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Targu Jiu organizează o altă acțiune de donare de sânge și invită prietenii să li se alăture. „Haideți alături de noi la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu! De ce este nevoie de sânge? Sângele nu se poate produce sau cumpăra. El poate fi obținut doar prin donare. Cine are nevoie de sânge? Cea mai mare nevoie este la pacienții care au nevoie de operații, de transplant, care au suferit arsuri sau au fost diagnosticați cu cancer. De asemenea, victimele accidentelor și copiii nou-născuți care au diferite anemii, au nevoie de transfuzii sanguine pentru a supraviețui”, au transmis reprezentanții PLUS Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here