Campania SAPS 2010 – Centrele APIA deschise şi în zilele nelucrătoare

197

apia activitate facuta de mineDeoarece a mai rămas puţin timp la dispoziţie pentru ca fermierii gorjeni să depună cereri pentru a primi ajutor la schemele de măsuri pe suprafeţe, centrele locale ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA)

Gorj lucrează la foc continuu. Pentru a beneficia de sprijinul pe suprafaţă, agricultorii gorjeni trebuie să depună o singură cerere de plată până la data de 17 mai. Chiar dacă se permite depăşirea acestui termen însă impunându-se penalizări, conducerea judeţeană a APIA a hotărât ca în zilele de 8 şi 15 mai, chiar dacă sunt zile nelucrătoare, salariaţii să lucreze pentru a putea primi aceste cereri.
Până ieri, în cadrul campaniei SAPS 2010, din cei 21.982 de fermieri din judeţul nostru care au fost notificaţi să se prezinte la centrele locale pentru a-şi depune cererile de sprijin, s-au prezentat un număr de 18.831 pentru o suprafaţă de 69.117 hectare. Din cei peste 18.000 de fermieri, doar 1.769 şi-au depus cererea de sprijin cu ajutorul aplicaţiei IPA online pentru o suprafaţă de 8.963 de hectare.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here