Campania „Redescoperă Crăciunul”, lansată şi la Târgu-Jiu

347

Din dorinţa de a se asigura că Moş Crăciun va ajunge anul acesta şi la copiii săraci din mediul rural, Asociaţia Tinerilor pentru România (ATPR) a demarat o campanie de strângere de donaţii intitulată „Redescoperă Crăciunul”. Aflată la cea de-a doua ediţie, campania se va desfăşura anul acesta în două oraşe din ţară – Constanţa şi Târgu-Jiu.

Asociaţia Tinerilor pentru România Filiala Gorj desfăşoară până în data de 18 decembrie 2014, campania “Redescoperă Crăciunul”, menită să aducă o bucurie în inimile copiilor din mediul rural. În cadrul acestei campanii, membrii asociaţiei îi vor încuraja pe cetăţeni să înscrie un copil pe Lista lui Moş Crăciun, donând alimente, hăinuţe, jucării şi dulciuri. Pentru a face acest lucru, cetăţenii trebuie să contacteze pe unul dintre Spiriduşii Moşului, Dani (0736.226.149) sau Bianca (0765.887.854), care vor veni să ridice donaţiile. „Crăciunul trebuie să fie o sărbătoare a familiei. Nu putem sta nepăsători, ştiind că la unii copii, Moş Crăciun nu poate ajunge. Împreună putem construi zâmbete, împreună putem aduce bucurie şi pe feţele copiilor care sunt mai mereu trişti. A face daruri cunoscuţilor cu ocazia Crăciunului nu se compară cu bucuria din sufletele necunoscuţilor. Încurajez toţi gorjenii să înscrie un copil din mediul rural pe Lista lui Moş Crăciun, pentru ca toţi copii să fie fericiţi” a declarat Dani Lăcătuşu, preşedinte Asociaţia Tinerilor pentru România Gorj. Această campanie se mai desfăşoară şi în Constanţa.
Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în 2013, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social,economic şi educaţional, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here