Campania PSD, continuă la Runcu

690

Echipa de campanie a Alianței PSD- UNPR-PC și-a propus să ajungă în fiecare localitate în parte, astfel încât Gorjul să cunoască în detaliu programul pe care îl are Victor Ponta pentru o Românie Unită.
runcuVicepreședintele PSD Gorj, Bebe Ionică, vicepreședintele PSD Gorj, Alecu Drăgoi, primarul comunei Runcu, Adi Câmpeanu au continuat ieri, discuțiile cu cetățenii comunei Runcu.
Oamenii și-au arătat sprijinul și respectul pe care îl au față de deputatul de Tg.jiu, candidat la alegerile pentru Președinția României.
runcu (3)“Este a cincea sau a șasea zi când, împreună cu vicepreședinții PSD de la nivelul județului Gorj, am procedat la discutarea din casă în casă cu cetățenii comunei Runcu. Astăzi am discutat cu cetățenii satului Runcu, zilele trecute cu cetățenii satelor Răchiți, Valea Mare, Bâlta, Bâltișoara urmând ca în zilele următoare să ajungem la Dobrița și Suseni.

runcu (2)Discutăm cu cetățenii și le explicăm faptul că trebuie să voteze cu Victor Ponta pentru că avem obligația, ca județ, să dăm Președintele României”, a spus Adi Câmpeanu, primarul comunei Runcu.
runcu (4)Victor Ponta își dorește o Românie cu un stat de drept consolidat ireversibil, cu o economie solidă, cu o societate care prețuiește munca și distribuie bunăstarea în mod echilibrat, nu doar pentru un grup privilegiat și clientelar.
M.P.

runcu (8) runcu (7)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here