Campania ”Dăruiește și primești” a adus zâmbete la Țânțăreni și Ionești

366

Campania umanitară ”Dăruiește și primești”, lansată de cotidianul Gorjeanul, se află în plină desfășurare. În a doua zi a acestei săptămâni, caravana Gorjeanul s-a oprit la zeci de copii din comunele Țânțăreni și Ionești, care au primit jucării, cozonaci, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Dorințele unor copii greu încercați de soartă au devenit, ieri, realitate. Fetițe și băieți de toate vârstele, campanie gorjeanul (2)din comunele Țânțăreni și Ionești, au radiat de fericire, în momentul în care caravana Gorjeanul le-a oferit darurile strânse până acum în cadrul campaniei ”Dăruiește și primești”. Prima oprire a fost făcută la cantina socială, din comuna Țânțăreni, unde Alexandra, Dumitru și Andrei, o fetiță de 12 ani și doi campanie gorjeanul (3)băieți de 13 ani, au avut parte de o adevărată surpriză, în pragul Paștelui. ”Părinții mei sunt plecați la muncă, în Suedia și vor veni acasă tocmai de Crăciun. Eu stau cu bunicii. Sunt foarte fericit că am primit campanie gorjeanul (4)aceste jucării, de care altfel nu aș fi avut parte. Mulțumesc ziarului Gorjeanul și celor care s-au gândit la mine că m-au făcut fericit, în aceste momente grele, în care mama și tata sunt departe de mine. Sunt foarte bucuros”, ne-a mărturisit Andrei, cu lacrimi în ochi. La doar câțiva metri, alți zece copii ai căror campanie gorjeanul (9)părinți sunt plecați să lucreze în străinătate se aflau la Centrul de consiliere și sprijin „Orice copil contează“. Deși sunt în vacanță, i-am găsit pe cei mici în bănci, alături de psiholog. În timp ce unii desenau, alții construiau din cuburi casa în care și-ar dori să locuiască. I-am oprit pentru câteva clipe campanie gorjeanul (12)pentru a le oferi jucării. Cu o bucurie care li se citea pe chipuri, cu toții au mulțumit pentru darurile primite. Următoarea oprire a fost în comuna Ionești, unde, cu sprijinul autorităților locale, echipa Gorjeanul a vizitat familii cu care destinul nu a fost deloc blând. Zeci de micuți și părinții lor s-au
campanie gorjeanul (18)bucurat că cineva s-a gândit să le facă o surpriză, în prag de sărbători. ”Le mulțumim tuturor celor care au dăruit aceste jucării și, mai ales, celor care au organizat această campanie umanitară. Gorjeanul ne-a făcut o adevărată surpriză. Noi suntem săraci, ne descurcăm foarte greu, trăim din ajutorul social și din alocația copiilor. Nu ne permiteam să le cumpărăm ceva, nu mai vine iepurașul la ei de mult timp și au campanie gorjeanulînțeles acest lucru”, a spus Adriana Șotea, mamă a doi copii, din comuna Ionești. Ana, o fetiță de doar șapte ani, aflată în clasa pregătitoare, nu avea acasă, până ieri, nicio jucărie. ”Nu aveam, dar de acum o să am. Sunt foarte bucuroasă”, a mărturisit aceasta.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here