Campania Aparegio a ajuns la final

375

Societatea Aparegio Gorj a demarat în luna noiembrie o campanie de conştientizare a populaţiei asupra efectelor pe care le are aruncarea deşeurilor în sistemul de canalizare.

Angajaţii operatorului regional, echipaţi cu veste reflectorizante inscripţionate cu mesajul campaniei, au împărţit în perioada 31 octombrie – 10 noiembrie 2016, mii de pliante şi autocolante în cartierele municipiului Târgu Jiu: Lido, Plopilor, Teilor, Olari, Minerilor, Paralela 45 – 9 Mai, 23 August, Victoria, zona Pieţei 9 Mai, 22 Decembrie 1989. Siret, Unirii, zona Victoria-centru, zona Pieţei Centrale, Corneliu Coposu, Constantin Brâncuşi, Eroilor, dar şi în localităţile: Ţicleni, Motru, Târgu-Cărbuneşti şi Bumbeşti-Jiu.
campanie2Campania de informare şi conştientizare “Odată şi-odată o să ţi se înfunde! Canalizarea NU este tomberonul tău!” a avut un mesaj simplu: “Deşeurile menajere nu mai trebuie aruncate în toaletă pentru că vor avea de suferit instalaţiile de canalizare, conductele, dar şi staţiile de pompare a apei”. Conducerea companiei a luat decizia de a începe acţiuni de informare a populaţiei, din cauza faptului că anual intervenţiile pentru desfundarea reţelei de canalizare în diferite cartiere de blocuri sau în zonele cu gospodării se ridică la peste o mie. Angajaţii societăţii găsesc tot felul de lucruri în subsolurile blocurilor. Pentru deşeurile textile, menajere, materiale reziduale de tip pet-uri, plastic sau materiale de construcţii trebuie folosite containerele pentru salubritate şi nu sistemul de canalizare.
Conducerea Aparegio Gorj dă asigurări cu privire la faptul că această campanie va continua şi pe viitor prin mijloacele de informare în masă, respectiv prin pliante ataşate la facturile de apă. De asemenea, pliantele se vor împărţi şi de către angajaţii unităţii de la punctele de lucru ale operatorului regional din zona Paralela 45 şi strada Vasile Alecsandri, nr. 2.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here