Camera Deputaților, sancțiune maximă pentru Dan Vîlceanu

1956

Conducerea Camerei Deputaților a aprobat luni sancţiunea maximă pentru Dan Vîlceanu, în urma agresiunii la adresa liberalului Florin Roman. Este vorba despre reducere cu 50% a indemnizaţiei, timp de 6 luni, şi limitarea la 10 secunde, pe o perioadă de 3 luni, a luărilor de cuvânt în cadrul plenului, sa!ncţiune ce a început să se aplice de ieri, 27 mai.

Acuzat de ultraj, agresiune și loviri
Pe de altă parte, raportul INML, după agresiunea față de Florin Roman, atestă leziunile pentru care are nevoie de 5 zile de îngrijiri medicale, au precizat surse parlamentare, pentru presa centrală. Acesta a anunțat că plângerea penală pe care urma s-o depună ieri, împotriva lui Dan Vîlceanu, este pentru ultraj, agresiune și loviri.
M.C.H.

3 COMENTARII

  1. Salariile acestor așa zisul parlamentari sunt o risipă din banii românilor. Pe langa faptul că sunt chiulangii mai abitir decât elevii, somnoroși și agramați, acum și-au arătat și veleitățile de bătăuși. Nu numai acestui ins ce printr-o greșeală electorală a originalei democrații românești a ajuns în parlament trebuia să-i reducă leafa, ci tuturor impostorilor din parlament. Faptul că a fost limitat la 10 secunde , pe trei luni, a luărilor de cuvânt în plen, nu-i nicio pierdere pentru el, deoarece atunci când vorbește parcă are prune in gură. Parlamentul României a fost transformat de adunătură psd pnl in ring de box.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here